Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van itt úgy, hogy semmiben sem jó, belefásult az életbe és nem tartja jó dolognak, hogy éljen tovább?
El lehet itt most hinteni azt, hogy a hozzáállásod legyen más, de az annyit érne, mint erdőtűzben a vödör víz. Sajnos vagyunk páran ilyen szerencsétlenek. Én nekem csak 1 van diplomából + OKJ-m, de mégsem vesznek fel a környéken normális munkahelyre, ahol dolgoztam is, éhbérért jártam be és rangon aluli volt. Ott is hagytam fél év után.
Ezzel az erővel szakmát kellett volna tanulnom nekem is. A diplomám nem kommunikáció és médiás büfé diploma.
Pár évvel fiatalabb vagyok nálad, de szakmához én se értek. Ráadásul nekem még csak ilyen ismerősöm sincs, aki maga mellé venne munkára.
Nők terén...voltak már nőim, igaz nem sok, de nem vagyok megáldva szerencseileg. Nagyon furák a mai nők. Ronda én sem vagyok, inkább átlagos csak külsőre. Kicsit visszahúzódó vagyok, de nem antiszociális.
Szerintem valami blokk van bennünk, nem ért valami nagy trauma?
menj el szórakozni, mozdulj ki, tegyél olyat amit eddig nem,
mert nem az van, nem vagy jó semmiben, hanem egyszerűen Magadba fordultál, ami nem jó, így ez egyre lejjebb húz, van olyan amitől ki tudsz kapcsolni, zene, sport, olvasás, valami más, előbb ezt kell megtenned, utána gondolkozzál el mit szeretnél, azt tegyed, de mozdulj ki, nincs egy ismerősöd sem? valakivel csak kellene beszélned, az szokott segíteni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!