Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van itt úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van itt úgy, hogy semmiben sem jó, belefásult az életbe és nem tartja jó dolognak, hogy éljen tovább?

Figyelt kérdés
28 évesen eljutottam oda, hogy belássam, nem nekem való az élet. Semmiben sem vagyok jó. Hiába van 2 diplomám és lesz egy 3. is hamarosan, nem ér semmit sem, mert nem vagyok jó a szakmámban meg amúgy semmiben sem. Már két munkahelyről is kirúgtak úgy, hogy ami tőlem tellett azt megtettem, mégsem voltam jó semmire. Nem értek szinte semmihez, vagyis műszaki dolgokhoz sem, szakmákhoz sem (asztalos, villanyszerelő, autószerelő, kőműves, bádogos stb.). Nem vagyok jók a nőknek sem, nem azért mert ronda vagyok , hanem azért mert nincsenek barátaim, szerencsétlen vagyok mindenben. Hiába teszek ellen, akkor is mindig ezt kapom. Van kiút? Nem hiszem...
2013. júl. 1. 12:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Ez pedig oda-vissza működik nálam sajnos. Nem vagyok jó a munkámban, amire az is rátesz egy lapáttal, hogy szerencsétlennek érzem magam a nőknél is, amihez persze az is kell, hogy ha nem érzed magadat szinte semmiben sem jónak, akkor ez kiül rád és a nők is kerülni fognak. Legalábbis nálam sajnos ez van.
2013. júl. 1. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

El lehet itt most hinteni azt, hogy a hozzáállásod legyen más, de az annyit érne, mint erdőtűzben a vödör víz. Sajnos vagyunk páran ilyen szerencsétlenek. Én nekem csak 1 van diplomából + OKJ-m, de mégsem vesznek fel a környéken normális munkahelyre, ahol dolgoztam is, éhbérért jártam be és rangon aluli volt. Ott is hagytam fél év után.

Ezzel az erővel szakmát kellett volna tanulnom nekem is. A diplomám nem kommunikáció és médiás büfé diploma.

Pár évvel fiatalabb vagyok nálad, de szakmához én se értek. Ráadásul nekem még csak ilyen ismerősöm sincs, aki maga mellé venne munkára.

Nők terén...voltak már nőim, igaz nem sok, de nem vagyok megáldva szerencseileg. Nagyon furák a mai nők. Ronda én sem vagyok, inkább átlagos csak külsőre. Kicsit visszahúzódó vagyok, de nem antiszociális.

Szerintem valami blokk van bennünk, nem ért valami nagy trauma?

2013. júl. 1. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy semmiben sem vagy jó, csak még nem találtad meg. Ülj le, és gondolkodj el, hogy mit csinálnál szívesen. Mert halmozni a diplomákat a semmire nem sok értelme van. Bár ezek szerint olyan nagyon buta nem lehetsz. Ha kitaláltad, mi az, amit csinálni akarsz, dolgozz érte: apró lépésekkel egészen a célig. Olvass el egy-két célkitűzési könyvet például, nagyon jó ötleteket tudnak adni.
2013. júl. 1. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
De. Meghalt 9 éve az édesapám. Mai napig nem sikerült magamat teljesen túltenni rajta. Én is eléggé antiszoc vagyok. Hiába akarok és próbálok ezen változtatni, nem megy. Már arra gondoltam elhagyom ezt az országot, hátha ott valamiben jó leszek és megtalálom a számításomat. Érzem, hogy csak fizikai munkára leszek jó, meg orrvérzésig kell ott azt csinálni, de nincs más megoldás. Ugye ezt itthon is csinálhatnám nettó 50 ezerért, de az mégis csak abszurd. Inkább csinálom ott 350-400 ezer ftért (szállás, étkezés ingyen lenne). De az embernek egyedül kedve sincsen kimenni, hiszen nincsenek igazi barátai, sem párja. Manapság pedig igen ritka az igazi barát, inkább csak olyan haver van, aki addig áll melletted, még belőled hasznot lát, megy neked a szekér. Mikor leáldozik a csillagod (enyém fel sem kelt), akkor lelép. Hiába próbálok is mindenfelé barátkozni, nem vesz senki sem komolyan (bennem nem lát hasznot csúnyán mondva).
2013. júl. 1. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

menj el szórakozni, mozdulj ki, tegyél olyat amit eddig nem,

mert nem az van, nem vagy jó semmiben, hanem egyszerűen Magadba fordultál, ami nem jó, így ez egyre lejjebb húz, van olyan amitől ki tudsz kapcsolni, zene, sport, olvasás, valami más, előbb ezt kell megtenned, utána gondolkozzál el mit szeretnél, azt tegyed, de mozdulj ki, nincs egy ismerősöd sem? valakivel csak kellene beszélned, az szokott segíteni,

2013. júl. 1. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
én sem találkoztam még semmi olyan dologgal (munka, sport, hobbi stb) amiben jó lennék és sokszor zavar is, mert ha tudnék vmit, ha vmiben jo lennék, v vmit fel tudnék mutatni akk jobban felnézne rám a pasim, így gondolom..
2013. júl. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!