Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőket véleménye érdekelne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket véleménye érdekelne, hogy szerintetek hogy kéne folytatódni a a dolognak?

Figyelt kérdés

Írok példát csakhogy értsétek a beszélgetés fonalát, de nem a példa a lényeg, (lehet rossz, de tegyük fel bejön:) hanem hogy utána hogy kéne folytatni?

Tehát pl. a tescoban eligazítást kér tőled egy férfi, ami közben te is jobban szemügyre veszed őt és vonzónak találod annyira, hogy szívesen megismerkednél vele.

Férfi: Szia!

Te: Szia!

Férfi: Megmondanád merre találom a xy?

Te: Igen, épp itt vannak előttünk:)

Férfi: Tudom csak szerettem volna, ha megmutatnád:)

Te: :)

Ezután hogy kéne folytatnom, hogy kialakuljon a beszélgetés?

2012. dec. 2. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Mosolyogva és nagyon óvatosan elhátrálni és riadóztatni a biztonságiakat.
2012. dec. 2. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez már kb. az 50. ilyen vásárlós kérdésed.

Ha ennyire fantáziátlan vagy, akkor már nálam nem is lenne esélyed...

Egy talpraesett pasi nem előre megírt szituk szerint próbál csajozni, hanem mindig az adott szituációt reagálja le.

Ha mondjuk pl. az "éppen itt van előttünk" helyett azt mondanám, hogy "nem tudom, nem vagyok itt ismerős", akkor máris lefagynál, és elakadna a beszélgetés?

Tessék spontánul reagálni, különben semmire nem mész!

2012. dec. 2. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
rizsázz valamit xy-ól, kérdezgess róla, szoktam-e olyat venni, milyennek találom, stb. ha nem bújik ki gyorsan ás elegánsan a válaszolgatás alól, akkor elhívhatsz valahová
2012. dec. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!