Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő inkább házias legyen vagy karrierista?
Egy nő inkább legyen sikeres a munkájában, de a konyhában meg béna
Vagy
Jobb egy házias nő, aki mindent tökéletesen megcsinál született feleség módjára viszont a munkahelyén meg csak elvan és várja a munkaidő végét..
Mindig van valami komikus abban, amikor egy férfi akarja megmondani a nőknek, hogy ők mikor fogják jól érezni magukat.
#31 "Vagy
Jobb egy házias nő, aki mindent tökéletesen megcsinál született feleség módjára viszont a munkahelyén meg csak elvan és várja a munkaidő végét.."
Már elnézést, de ki beszélt itt arról hogy a nő ne dolgozzon????
Te komolyan nem látod a különbséget a karrierista nő, és aközött aki elvan a munkahelyén? És meg én vagyok egyszerű...
Mindegy amúgy is le lettem már pontozva a sárga földig, szóval elég is volt ebből a témából.
#33 ja hogy dolgozzon, de csak legyen el a munkahelyén :D azaz legyen pénze, költeni ne kelljen rá, de szolgáljon otthon. Én kérek elnézést 🤡
És csodálkoztok hogy nem kelletek senkinek. Egyet kívánok nektek: a következő életetekben szülessetek újra nőként Afganisztánban vagy Szaúd-Arábiában. Ezt érdemlitek. Meg a jelenlegiben a magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!