Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan párkapcsolat ahol a gyerekvállalás megoldotta a problémákat?

Figyelt kérdés
Legtöbbször azt olvasom hogy nem oldja meg, de vajon van-e olyan kapcsolat ahol ennek köszönhető a javulás?
2022. máj. 7. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kizart.

Nehezített pálya. Kialvatlansag, anyagi teher.

2022. máj. 7. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!! Kevesebb idő jut egymásra, egy jó alvás feljebb kerül a priorlistán a szexnél, valamint a gyerek sok apró feszültség, nézeteltérés tárgya is lehet. Ez csak a működő kapcsolatokat acélozza meg, a nem összevalóknak csak újabb tehertétel lesz.
2022. máj. 7. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam soha olyat. Persze attól még lehet hogy létezik mert én nem láttam. A mesében mindenképp.
2022. máj. 7. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag abban az esetben, ha az volt maga a probléma, hogy nem sikerül a gyerek.
2022. máj. 7. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan kapcsolatban, ahol a gyerek iránti fojtogató vágy és növekvő elkeseredettség maga a probléma.
2022. máj. 7. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az ellenkezőjét láttam! Ha két embernek egymással problémája van, azt egy harmadik nem fogja megoldani, mert nincs köze a kialakult problémához. Jó lenne, ha megértenék végre az emberek, hogy egy gyerek nem azért születik meg, hogy a szülei problémáját megoldja, sőt, további nehézségeket hoz magával, hiszen gondoskodni kell róla nem csak anyagilag, lelkileg is. Utóbbit pedig csak úgy tudja egészséges keretek között megoldani, ha önmaga és a kapcsolata is egészséges lelkileg.
2022. máj. 7. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekvállalás inkább előhozza a problémákat. Túlfeszített időbeosztás, gond a gyerekkel, a pár alig tud, ha tud egyáltalán, kettesben időt tölteni. Még egy stabil kapcsolatot is megviselhet.
2022. máj. 7. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan logikai bukfenc mint nyílt sebre sót szórni...
2022. máj. 7. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik legidegesítőbb baromság, ami minimum 3 életet tönkre tesz. Egy gyerek nagyon embert próbáló tud lenni, nagyon jó kapcsolatokban is. Ahol meg eleve gond van, ott csak több lesz.
2022. máj. 7. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyet tudok. Rokonságban. De ott már annyira, de annyira szar, ingerszegény volt a kapcsolat, se beszélgetés, se intimitás, semmi, hogy a gyerek csak javított rajta. Eskü, ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el.

És nem azért, mert 15 évig nem jött össze, aztán összejött és mindenki boldog. Hanem azért, mert már konkrétan csak éltek egymás mellett, és akkor megbeszélték, hogy külön menni már nem akarnak, már túl sokat belefektettek, és akkor már "legyen gyerek, mer' mindenkinek van". És azóta (2 gyerek, 6 és 8 évesek), a két szülő csapatban gondolkozik, együtt csinálnak mindent, koordinálják a kis családjukat. (Oké, nem tartom a gyertyát, és valószínűleg a szexuális életükért nem adnék egy lyukas garast sem). De működni látszik. Aztán hogy ez mennyire fog atomjaira hullani, ha a két gyerek felnő, azt nem tudom.

De több ilyet nem láttam, 50 évem alatt.

2022. máj. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!