Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan párkapcsolat ahol a gyerekvállalás megoldotta a problémákat?
Kizart.
Nehezített pálya. Kialvatlansag, anyagi teher.
Én egy ilyet tudok. Rokonságban. De ott már annyira, de annyira szar, ingerszegény volt a kapcsolat, se beszélgetés, se intimitás, semmi, hogy a gyerek csak javított rajta. Eskü, ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el.
És nem azért, mert 15 évig nem jött össze, aztán összejött és mindenki boldog. Hanem azért, mert már konkrétan csak éltek egymás mellett, és akkor megbeszélték, hogy külön menni már nem akarnak, már túl sokat belefektettek, és akkor már "legyen gyerek, mer' mindenkinek van". És azóta (2 gyerek, 6 és 8 évesek), a két szülő csapatban gondolkozik, együtt csinálnak mindent, koordinálják a kis családjukat. (Oké, nem tartom a gyertyát, és valószínűleg a szexuális életükért nem adnék egy lyukas garast sem). De működni látszik. Aztán hogy ez mennyire fog atomjaira hullani, ha a két gyerek felnő, azt nem tudom.
De több ilyet nem láttam, 50 évem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!