Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért aljasak ilyen szinten a nők, vagy egyszerűen csak ribizlik?
Van egy már majdnem 18 éves "unokaöcsém", azért írom így, mert nem rokon, sógornőm fia igazából.
Jól néz ki a srác, bár kicsit testesebb, mint az anyja, és minden tini csaj, de sok idősebb is oda van érte. 1 év után nem rég lett vége egy kapcsolatának, a csaja megcsalta. Rá egy hétre bulihelyen oda ment hozzá egy csaj, oda nyomta hozzá a seggét, majd megbaszta a wc-ben. Aztán volt náluk egy másik csaj, azt is megbaszta. Most meg barátnője is lett megint.
Tényleg a hülye külső a legfontosabb a nőknek?
Igaz, én nem vagyok társasági ember, nem járok sehova se, bulizni se, nem az én világom. 34 leszek, és max tini lányoknál volt sikerem, egyszer egyszer.
Akár hányszor próbálkozom, így ronda vagyok, úgy ronda vagyok, ezt kapom a nőktől. Én nem érzem magam annak. Szerintem igen is van rondább.
Szerintem tök átlagos vagyok. Még se vagyok elég jó.

Megfelelő külső nélkül akkor hogy jutsz el bármeddig is? Nem kell válaszolni én a saját bőrömön tapasztalom, hogy sehogy :D.

A személyiséged nagyon lehúz téged, kérdező.
Ha barátnőt akarsz, nagyon mélyen hallgass az ilyen gondolataidról, mert hamar ki leszel offolva.

Komolyan féltékeny vagy egy 18 éves gyerekre? 🤣
N30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!