Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért aljasak ilyen szinten a nők, vagy egyszerűen csak ribizlik?
Van egy már majdnem 18 éves "unokaöcsém", azért írom így, mert nem rokon, sógornőm fia igazából.
Jól néz ki a srác, bár kicsit testesebb, mint az anyja, és minden tini csaj, de sok idősebb is oda van érte. 1 év után nem rég lett vége egy kapcsolatának, a csaja megcsalta. Rá egy hétre bulihelyen oda ment hozzá egy csaj, oda nyomta hozzá a seggét, majd megbaszta a wc-ben. Aztán volt náluk egy másik csaj, azt is megbaszta. Most meg barátnője is lett megint.
Tényleg a hülye külső a legfontosabb a nőknek?
Igaz, én nem vagyok társasági ember, nem járok sehova se, bulizni se, nem az én világom. 34 leszek, és max tini lányoknál volt sikerem, egyszer egyszer.
Akár hányszor próbálkozom, így ronda vagyok, úgy ronda vagyok, ezt kapom a nőktől. Én nem érzem magam annak. Szerintem igen is van rondább.
Szerintem tök átlagos vagyok. Még se vagyok elég jó.

Igazából csak ki akartam írni magamból, hogy annyira szemétség, hogy van akinek tényleg semmit nem kell tenni, mert rá másznak a nők, a másik meg akár mit csinál, a kutyának se kell.. pedig azért én is szeretek dolgokat, és biztos érdekelne sok minden. És jobban a kedvébe járnék bárkinek.
Ez a srác folyton csajozik, és beszélget csajokkal a nője mellett is. Ezért van neki egyből utánpótlás. Bár az ilyen se szereti a barátnőjét, vagy szerette, mert meg se gyászolta.

A srácra vagy féltékeny, de a nők az aljasak, mert te nem kellesz?
Furcsa egy logika.

"Szerintem tök átlagos vagyok."
Tegyél fel képet magadról photofeeler.com oldalra, ott majd őszintén kiértékelnek. Ha valóban átlagos vagy, akkor élőben találhatsz magadnak nőt kb. hozzád hasonló átlagos kinézetűt. Online nem, de élőben igen.

Nem aljasok a nők, csak szeretnének jó érzésekkel a partnerükre nézni. Ha nem tetszik, nem tartjuk vonzónak az adott férfit akkor pedig nem szeretnénk tőle semmit. Ennyi. Mindenkinek szíve joga, számára vonzó párt keresni.
Ne legyél már ilyen àlszent képmutató. Te se kezdenél olyan nővel aki taszító számodra külsőleg.
Amúgy meg mindenkinek más jön be. A szépség relatív. Attól hogy 100 nőnek nem tetszel lehet hogy a 101. nőnek meg igen. Ugyanez igaz fordítva is.

Persze, hogy csak a külső számít párkeresnél. 34 évesen ez neked újdonság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!