Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire bambák a férfiak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire bambák a férfiak vagy ezek egyszerűen nem is igen szeretik a társukat?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban vagyok, leginkább írásban kommunikálunk de azért igyekszünk találkozni ahogy tudunk. Később (1 év múlva) összeköltözés is lehetne de elbizonytalanodtam. Elmondom neki, hogy minek örülnék ha feldobnánk az írásos kommunikációt. Általában éppen akkor amikor ez történik, vagy nagyon fáradt, vagy nem ér rá. Ezt megértem, mondtam is neki, hogy rendben. Ugyanakkor későbbiek során örülnék neki, ha eszébe jutna, vagy legalább annyit mondana, hogy most nem jó, de holnap igen.

2x mondtam el neki ilyen ötleteket úgy 3 db-ot, hogy minek örülnék, és most nem tudom, hogy amiatt nem kanyarodik vissza rá, mert a pasik ilyeneket elfelejtenek, (mint a szülinapot) vagy pedig mert nem őszinte a szeretete?

2022. ápr. 4. 11:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Tavkaocsolatban nem egy az eletritmus, nem egy a kedélyhullám, nem egy a kedv sem, nem jártok egy ütemre"

Ne várd azt, hogy amikor te épp kreativ motivalt formádban vagy, akkor épp ő is tűkön ül.

Amugy videohivasokra térjetek át, az sokkallta személyesebb.

Nekem volt online szerelmem szinte egyutt keltunk ettünk feküdtünk, delutánonként fetrengtünk az agyban meg hülyültünk, még postán is ment a videochat(zebrán majdnem el is ütöttek miatta) tiszta olyan volt, mintha járnánk, es mentek a nagy szerelemvallomasok, ömlengések mindig. Imádtam! De lett barátom személyesen. Sajnálom, hogy még ez is megcsalás kategoria es ha jarok valakivel, az letiltatja velem az online szerelmem.

2022. ápr. 4. 12:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Aki igazán, szíve mélyéről szeret téged, az figyel rád. Nyilván előfordul, hogy esetenként fáradt az ember vagy akár nincs kedve semmihez, hanem csak egyedül lenni. De amikor ez rendszeres, ott szerintem nincs igazi, mély érzelem. Ha mélyről szeretek valakit, akkor fontos a boldogsága és hogy figyeljek rá. Mi is távkapcsolattal kezdtük, két évig csináltuk, de sosem éreztem azt, hogy ne lennék igazán fontos a páromnak. Lehet, hogy ez azon is múlik, hogy a két embernek ne legyenek teljesen ellentétesek az igényei, de azért még mindig inkább azt mondom, az őszinte, mély érzelmek igenis megmutatkoznak abban, hogy mennyire figyel rád a párod.
2022. ápr. 4. 12:23
 3/15 anonim ***** válasza:
De ez a figyelem oda vissza van. Azaz arra is figyel az egyik higy nem taklatja tapad kotelezi a másikat
2022. ápr. 4. 12:25
 4/15 anonim ***** válasza:
*hogy nem zaklatja
2022. ápr. 4. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Amit irtál abbol nem tudom kihámozni a lényeget, hogy mi is a bajod? Ha igy beszéled meg vele is a dolgaidat, nem csodálom, hogy nem azt kapod amit vártál!
2022. ápr. 4. 12:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Érdemes elgondolkoznom szerintetek az összeköltözés kérdésen? :(
2022. ápr. 4. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Igy eddog olyan lesz mint 2 idegen összeköltözése.

A leirtakbol semmi nem derul ki van e egyáltalán kapcsolat is koztetek vagy ami összeköt vagy semmi.

2022. ápr. 4. 12:52
 8/15 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, csak akkor költözz össze vele, ha minden zsigeredben azt érzed, hogy ezt szeretnéd. Főleg, ha neked kell feladnod mindent és költözni. Én a budapesti állásomat és lakásomat hagytam ott, hogy a páromhoz költözzek, de mi már nagyon vártuk, hogy együtt élhessünk. Szerencsére azonnal találtam egy jobban fizető állást az ő városában, így ebből a szempontból nagyon jól alakultak a dolgok. Nekünk szerencsénk van, mert nagyon jól sült el minden, az együttélés, a szerelmünk is 6 éve töretlen, most is ugyanúgy odavagyunk egymásért, mint az elején. De azért az ideköltözésem nehéz volt még így is. Fura volt megszokni, hogy teljesen felfordul az életem, a lakhelyem, a város, a munkahely és a párommal közös élet hirtelen sok volt. Szerencsére nagyon jól tudtuk kezelni és néhány kis pityogást leszámítva nagyon jól kezeltük a helyzetet. (Én pityogtam 2-3 alkalommal az első hetekben félrevonulva, így jött ki rajtam az új élethelyzet 😊 )
2022. ápr. 4. 13:01
 9/15 A kérdező kommentje:

5,7 Nem teljesen értem. Távkapcsolatban vagyunk már egy éve és egy év múlva lenne lehetőség összeköltözni.

Az a problémám, hogy feldobok ötleteket amivel feldobhatnánk az írásos kommunikációnkat, de ő erre nem vevő éppen akkor amikor mondom, és később se. Ha elfelejti az más tészta, de ha pusztán lszarja, akkor konkrétan nem is szeret.

8.Dejo😊

2022. ápr. 4. 13:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Inkább azon gondolkoznék el, akarok-e egyoldalúan ugrálni valaki körül, mint egy majom... Ennél egyedül is jobb, mondom hasonló párkapcsolat után, ami pont a szülinapomkor ért véget.
2022. ápr. 4. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!