Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire bambák a férfiak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire bambák a férfiak vagy ezek egyszerűen nem is igen szeretik a társukat?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban vagyok, leginkább írásban kommunikálunk de azért igyekszünk találkozni ahogy tudunk. Később (1 év múlva) összeköltözés is lehetne de elbizonytalanodtam. Elmondom neki, hogy minek örülnék ha feldobnánk az írásos kommunikációt. Általában éppen akkor amikor ez történik, vagy nagyon fáradt, vagy nem ér rá. Ezt megértem, mondtam is neki, hogy rendben. Ugyanakkor későbbiek során örülnék neki, ha eszébe jutna, vagy legalább annyit mondana, hogy most nem jó, de holnap igen.

2x mondtam el neki ilyen ötleteket úgy 3 db-ot, hogy minek örülnék, és most nem tudom, hogy amiatt nem kanyarodik vissza rá, mert a pasik ilyeneket elfelejtenek, (mint a szülinapot) vagy pedig mert nem őszinte a szeretete?

2022. ápr. 4. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt ennyiből nem lehet megmondani, hogy mennyire vagy neki fontos.

Viszont tény, hogy a távolsági kapcsolattartásban ember és ember között nagy különbségek tudnak lenni. Én például nagyon szeretek írogatni, valamint képeket küldeni (nem csak magamról, hanem pl. ha látok valami érdekeset vagy viccesek), viszont már többen is mondták, hogy szerintük ez nem kapcsolattartás, és csak a telefonálás/videochat az igazi, ha személyesen nem tudtok.

2022. ápr. 4. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
csak a te faszid
2022. ápr. 4. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

A jól működő párkapcsolat első szabálya, hogyha nem csinálja azt amit mondok, az nem jelenti azt, hogy nem szeret. Az azt jelenti, hogy nem csinálja azt amit mondok.

Meg kell beszélni, hogy miért.

2022. ápr. 4. 16:49
 14/15 dregor ***** válasza:
Nah gyere... mesélj nekem egy kicsit ezekről a csodálatos ötletekről, amik feldobják a beszélgetést. :))
2022. ápr. 5. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő pont ezért van ilyen kapcsolatban. Bőven elég neki annyi a másikból, amikor találkoznak; tenni sem kell érte, mert a az meg annyiban hagyja úgyis. Közben meg éli az életét, aminek nem vagy része.
2022. ápr. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!