Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan változott a férfiideállotok az elmúlt 10 év során?
Nem igazán változott, de járni soha nem jártam ideálommal (még nem ideálommal sem, mert ronda vagyok), úgyhogy emiatt nem tudhatom, hogy viselkednek azok a férfiak kapcsolatban, akik külsőre és személyiségre vonzanak.
Mondjuk felesleges "ideálokon" gondolkodnom, így 25 felett lényegében bárkivel összejönnék, aki ápolt és szépen bánik velem 😅
Magasabbak az elvárásaim.
15-16 évesen elég volt az, hogy jól néz ki, hűséges, vannak barátai és csinál valami menő hobbit (zenél, sportol, motorozik).
Ma már sok tekintetben megkövetelek egy ennél sokkal magasabb szintet, főleg a belső tulajdonságokban, képességekben, értékrendben. Mégis csak össze akarok vele költözni idővel, nem csak járogatni. Ehhez teljesülni kell néhány feltételnek pluszban...
Külsőre továbbra is tetszenek azok a fiúk, akik anno, csak idősebb verzióban. Mindig is a korombelieket preferáltam, mindig is őket fogom szerintem.
Az egyetlen lényeges különbség, hogy anno olyan fiút akartam, aki akart családot. Ma már csak olyannal jönnék össze, aki nem akar gyereket (nekem sincs, nem is akarok).
Tinder, 20 perc alatt tele lesz a naptárad randikkal.
Nekem pl nincs nagyon listám, h mit várok el vagy mi az ideál.
Vagy megfog vagy nem.
Kicsit szimpatikusabb valaki, megismerem úgy ahogy van és majd kialakul, h kell e az illető vagy sem.
N30
Mivel 10 éve tini voltam, elég sokat. Akkoriban azt tartottam fontosnak, hogy milyen stílusú, milyen zenéket hallgat, milyen hobbijai vannak.
Ma inkább a személyiség, az életcélok, a megbízhatóság, és az életstílus számít.
Gondolom nézzen ki jól, különben szóba se állnál vele. Vagy mindenkit megismersz? Még azt is, aki az utcán leszólít? Nyilván nem. Te is és mindenki más is külső alapján válogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!