Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor lépett ki bántalmazó kapcsolatból?
8-as vagyok:
Van chat, ami nagyon diszkrét, hívhatod őket, vagy személyesen is mehetsz.
+ a történethez annyit, hogy az öngyilkossággal fenyegetőzés nálunk is sokat ment.
Fél év után, január 23-án...
A világ szégyene voltam szerinte, amikor lelepleztem a hazugságait. Szerintem meg az a szégyen, hogy olyan beteg agyú és lelkű alkoholista, mentális hulladékok, mint ő, szabadon járkálhatnak, fokossal a szekrényükben...
11
Bár ez nem párkapcsolat, de nálunk a nagyanyám ilyen. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, és kicsit rá van szólva akkor vesz be egy marék altatót. Ha rajtam múlna, én hagynám neki, lelke rajta (nálam nem működik a bűntudat keltés)..de nem mindenki olyan szőrösszívű a témában mint én, pedig ezekre ez a legjobb megoldás..hagyni neki, mert ha látja hogy lecarod, jobb esetben leáll vele, rosszabb esetben meghal.
15# hasonlo nekem is volt.
Egy lelki bántalmazó, kritizaló, elhagyással zsaroló, nem törődöm exemnél.
Megvolt az a kép magamrol, mikor a fürdőben esténként zene mellett izgatottan készülök hozzá, később meg már tele csalodással, fájdalommal, lemondással, reménytelenséggel készültem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!