Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben tényleg nem számít bántásnak és nincs felelőssége a másik félnek?

Figyelt kérdés

A történet a következő: 18 évesen, amint szabadultam a gimiből, összejöttem egy sráccal, aki egyáltalán nem tetszett. Ennek az az oka, hogy a gimis éveim során egyáltalán nem volt önbizalmam, mert senki nem akart velem járni, csak titkos barátnőnek kellettem volna egy srácnak (tehát nem vállalt volna fel a suliban), valamint fogdostak, tiszteletlenek voltak, akibe pedig szerelmes voltam, még ennyit sem tett, csak lesz-art. Gimi után rögtön jött egy srác, aki komolyat akart, epekedett értem, folyamatosan mondta, hogy ő megbecsülne, szeretne, és nemhogy felvállalna, hanem még büszke is lenne, hogy én vagyok a barátnője. Én nem akartam semmit, csak barátságot, mert a külsejétől undorodtam, de lelkileg meg úgy éreztem, nagyon jól kijövünk.

Egyszer, amikor nála voltam, úgy intézte, hogy ne jussak már este haza, kénytelen voltam ott aludni, és akkor akaratom ellenére újra meg újra fogdosott, megcsókolt, végül meg már feladtam és hagytam. Lelkileg sérült volt a srác, többször öngyilkosságot kísérelt meg, és célozgatott rá, hogy még egy szerelmi csalódás esetén megint megpróbálja. Tanácsot kértem több embertől is, mindenki azt javasolta, hogy adjak neki esélyt, mert milyen kis félrenevelt sznob dolog lenne a külseje miatt kukázni, meg amúgy is, ha beleszeretek, szépnek fogom látni. Sose szerettem meg, minden szex vagy semleges vagy undorító volt, de ez a kisebbik gond, a másik az, hogy nagyon komolyan elkezdett lelkileg bántani. Folyton veszekedett, és ha megvédtem magam, akkor minden lelki dolgommal visszavágott, mindig megmagyarázta, hogy azért nem kellettem komolyra senkinek, mert kis h.ülye természetem van, és nem vagyok elég szép ahhoz, hogy ezt a jobb pasik elviseljék, ezért értékeljem, hogy ő szeret és dolgozik a kapcsolaton, a haverjai már szó nélkül dobnának egy ilyen csajt. Szóval még kevesebb önbizalmam lett, de elhagyni egy ideig nem mertem, mert akárhányszor megpendítettem, akkor szórakozott az életemmel, a barátaimnak írogatott, mindenhogy bántott, akárhogy tudott, és tényleg féltem, hogy megöli magát.

A kérdésem lényege viszont a szexualitás: Több olyan alkalom is volt, főleg a vége felé, amikor nem szerettem volna szexelni, de ő ezzel mit sem törődve fogdosott, könyörgött, akár órákon keresztül, mire végül csak azért hagytam, hogy hagyjon békén, de közben undorított a dolog. Alapból az első közös éjszakán, amikor még együtt sem voltunk, már a bőgés határán voltam, kértem, hogy fejezze be, de nem érdekelte. Mivel azt, hogy nem akarom, lesz_arta, ezért azt is felhoztam indoknak, hogy nincs gumi, anélkül pedig nem fekszem le senkivel, akkor mindenféle alternatívát mondogatott + az éjszaka közepén akart gumit szerezni.

A kapcsolat alatt elvárta, hogy tablettát szedjek, önző libának lettem titulálva, mikor abbahagytam, mert a 3. fajta bogyó is mindenféle hormonális bajokat okozott, és képes volt szexért könyörögni, amikor szúrt az alhasam, és a ciklusom közepén is már egy hete alvadt vér jött belőlem folyamatosan.

Ha bevallottam, hogy nem élvezem a szexet, akkor előfordult, hogy bőgött, hogy miééééért nem, aztán meg azért is lehordani, szóval egy idő után folyton eljátszottam neki, hogy elélvezek.

Én úgy érzem, hogy bántalmazva voltam a lelkiek mellett szexuálisan is, viszont ahány emberrel próbáltam ezt kibeszélni magamból, legalább a felétől (de a másik fele, aki az én pártomat fogta, az sem mondta ki, hogy engem bántalmazott bármilyen módon, csak annyit, hogy gáz a csávó) azt kaptam, hogy minek mentem oda, miért nem hagytam ott azonnal, sőt, igazából én szerelmes voltam belé, csak a düh miatt nem látom már tisztán. Tudom, hogy hibás vagyok, mert nem álltam ki magamért, de 20 se voltam még, és nem volt semmi tapasztalatom, nem volt dolgom soha férfival, még péniszt is csak neten láttam előtte, és az öngyilkossági témákat is komolyan vettem, mert soha nem találkoztam olyannal, hogy valaki ezzel zsarolna mást. A suliban 2 eset volt, egyszer megölte magát egy felsőbb éves lány, egyszer pedig egy barátnőm próbált öngyilkos lenni. Szóval amennyi kézzelfogható tapasztalatom volt a témában, az tiniként nagyon megrázó volt, és nem volt kérdés, hogy komolyan kell venni. Szóval rettegtem, hogy én okoznám a halálát azzal, hogy helyes pasit szeretnék, és emiatt őt félrelököm, ahogy a többi lány tette előttem.

Utána egyébként már soha többé nem adtam esélyt olyannak, aki nem tetszett, és a legkisebb akaratom ellenére történő dolognál határozottan meghúztam a határokat, több ismerkedést is felfüggesztettem azonnal, szórakozóhelyen pedig az engedélyem nélkül a fenekemet taperoló pasikat meg erősen pofán vágtam. Ezek miatt sok pasitól kaptam meg, hogy arrogáns qrva vagyok, nem érdemlek férfit, dögöljek meg, stb. Soha nem tántorítana már el semmi ettől a viselkedésemtől, de lelkileg rosszul esik még mindig, hogy ilyen mocskolódást kapok, mikor szerintem nem csinálok semmi rosszat, csak próbálom megakadályozni, hogy olyasmi történjen a testemmel, amit nem akarok. Erre is kaptam már olyat, hogy agyamra ment a feminizmus és a #metoo.

A kérdésem pedig: Én gondolom helyesen, hogy azzal az emberrel van a baj, aki a normálisan közölt nemleges válasznál nem fúj visszavonulót, és erőlteti magát, vagy velem van a nagyobb baj, hogy hagytam? Volt olyan pasi, akinek az volt a véleménye, hogy ilyen esetben, ha a csaj meg meri pendíteni, hogy erőszakoskodtak vele, bántották, akkor állon kéne b_aszni, hiszen ő hagyta, és ezzel erősíti a férfiakban azt, hogy kitartóan kell nyomulni, mert akkor elérik a céljukat.

Szerintetek mi az igazság?

2021. dec. 27. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bántalmazás volt, minden olyan bántalmazás, ami az akaratod ellenére történik veled, különösen úgy, hogy még jelezted is felé, hogy nem akarod. Érzelmileg pedig állandóan zsarolt. A te tested, te rendelkezel felette, jól teszed, hogy azóta meghúzod a határaidat. Az viszont biztos, hogy nem a megfelelő emberek vannak melletted, ha a környezetedben senki nem erősítette meg, hogy neked toxikus kapcsolatod volt.
2021. dec. 27. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

"azért nem kellettem komolyra senkinek, mert kis h.ülye természetem van, és nem vagyok elég szép ahhoz, hogy ezt a jobb pasik elviseljék, ezért értékeljem, hogy ő szeret és dolgozik a kapcsolaton, a haverjai már szó nélkül dobnának egy ilyen csajt."

Látatlanban megmondom hogy ebben igaza van.

Ha szép lennél és kellemes természeted lenne akkor már a középsuliban oda lettek volna érted és nem a piszkos kis titkuknak vagy tűzoltásnak akartak volna :D Vszeg a pasid érezte rajtad már az akkor növekvő arroganciát amit a média nevel a nőkbe, még ha az önbizalomhiány álarca ott is volt előtte.

"Utána egyébként már soha többé nem adtam esélyt olyannak, aki nem tetszett, és a legkisebb akaratom ellenére történő dolognál határozottan meghúztam a határokat, több ismerkedést is felfüggesztettem azonnal, szórakozóhelyen pedig az engedélyem nélkül a fenekemet taperoló pasikat meg erősen pofán vágtam."

Erről beszélek. Hát én visszakézből olyat ütöttem volna vissza hogy egy életre elmegy a kedved a pofozkodástól.

Van szád nemet mondani, de akkor az a nem NEM legyen és ne árulkodjon a tested egész másról!

2021. dec. 27. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem érti a nemet, és erőszakoskodik az egy féreg. Ezen nincs mit vitázni, nem kérdés. Ez a pasi egy bántalmazó pcs. Nemcsak a kikényszerített szex miatt, az a fizikai része valójában még a legkisebb része a dolognak, hanem lelkileg téged tönkretett. Az ilyenek az akkori énedhez hasonló, önbizalom- és szeretethiányos kiscsajokra (más esetben pasikra) akaszkodnak, szívják el az energiáikat. Ráadásul te elég baromarcúakkal is vagy/voltál körülvéve, már ne is haragudj. Ha egy barátom (vagy bárki) hozzám jön azzal, hogy van egy pasi (vagy csaj), akinek tetszik, de ő undorodik tőle, nem tetszik neki a külseje, sosem mondanám, hogy adjon neki egy esélyt. Szóval, én a helyedben nagyon nagy tisztogatást tartanék az ismerősi körömben is, mert ilyen toxikus gyökerek a francnak sem kellenek az életébe.

És nem, nem kéne szájbavágni az ilyen nőket: a férfitársadalomnak kéne az ilyeneket úgy kiközösíteni, mint annak a rendje, és elhatárolódnia, valamint a bántalmazottak oldalára állni.

2021. dec. 27. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Hát én visszakézből olyat ütöttem volna vissza hogy egy életre elmegy a kedved a pofozkodástól."

Én tökön is rúgtalak volna. Fogdosd anyád seggét, te szerencsétlen.

2021. dec. 27. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Keress fel egy pszichológust, mert veled is valami gáz van, ha belementél és beleragadtál egy ilyen bántalmazó kapcsolatba. Akkor is az, ha konkrétan nem ütött meg.

2. Teljesen rendben van, hogy meghúzod a határaid.

3. Inktasd ki az életedből mindenkit, aki szerint a jelenlegi viselkedésed nem oké.

4. Tanuld meg egyedül is élvezni az életet! Amíg az nem megy, egyik rossz kapcsolatból mész a másikba.

2021. dec. 27. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kérdésed nem eldöntendő, a válasz is ez, mindkettő probléma!

El nem tudom képzelni, hogy ha undorodok valakitől, akkor lefeküdjek vele (és ez volt életed első szexe). Nem beszélve arról, hogy ezt hosszú távon tegyem, és még fogamzásgátlót is szedjek, ha azt a testem sem tolerálja.

Az jó, ha tudod mit akarsz, és mit biztosan nem, ne érdekeljen senki véleménye, aki ebben nem partner, az nem a te párod, az, hogy fogdosást tűrnöd kell az nonszensz.

2021. dec. 27. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, de amúgy ez már egy nagyon régi sztori. :) Már régóta jó kapcsolatban vagyok egy nagyon rendes férfival, aki első perctől kezdve vonzott is minden értelemben. Élvezem az életem. Az akkori "barátaim" nagyon nagy része már rég nincs az életemben.

Azért jött fel a téma, mert nem olyan régen egy családtaggal is előkerült a dolog, nem az én vonatkozásomban, hanem másnak az enyémhez hasonló története kapcsán, és csúnya vita lett belőle.

Érdekel, hogy tényleg sokan gondolkodnak-e úgy, hogy onnantól, hogy egy nő nem hagyja el a helyszínt, nem hív rendőrt, hanem belemegy a szexbe úgy, hogy nem fenyegetik veréssel, vagy bármi ilyesmi, szóval csak "beadja a derekát", akkor minden oké, semmi baj a pasival.

2021. dec. 27. 16:47
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

7-es Nyilván nincs rendben a pasi, de a nő sem. A férfinak tudnia kellett volna, hogy hiába próbálkozik, de nem volt tényleges elutasítás, azt írtad könyörgött, beadtad a derekad. Bármikor eljöhettél volna!

Nem tetted meg, kapcsolat lett belőle, így kevéssé komolyan vehető, hogy nem akartad!

2021. dec. 27. 17:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem nő voltam, hanem tinédzser lány. Egy életre megkaptam a leckét, hogy nem megyek bele sajnálatból semmibe, meg azért, mert "felszínes dolog lenne" nem adni esélyt. Részben annak is köszönhetem a mostani kapcsolatom, mert tudtam tanulni a hibáimból, és következőnek nem egy frusztrált, nárcisztikus csúnya kis gyennyet választottam páromnak.

De azt tartom, hogy gusztustalan dolog erőszakosan nyomulni, esélyért könyörögni, valamint azt is, hogy nincs tekintettel a másikra az ilyen, mivel aki tényleg akar szexelni, az nem fogja órákig könnyes szemmel húzni a száját. Ja, és volt vagy 10 tényleges elutasítás, csak nem vette komolyan. Most már tudom, hogy el kellett volna jönnöm onnan, csak 18 évesen fel sem merült, hogy idegen városban mászkáljak az éjszaka kellős közepén, a srác meg régóta a barátom volt elvileg, szóval nem merült fel, hogy nem bízhatok benne, csak annyit fogtam fel az egészből, hogy nagyon kanos.

Felnőttként, némi élettapasztalattal mindenki nagyon okos már, én magam is. De akkor nem voltam.

2021. dec. 27. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
10%

"Már régóta jó kapcsolatban vagyok egy nagyon rendes férfival, aki első perctől kezdve vonzott is minden értelemben."

Ez kizárólag azt mutatja hogy a mai világban mekkora a nőkre a kereslet. Még béna személyiségű és nagy valószínűséggel legfeljebb átlagos de inkább az alatti nőként is találtál magadnak top pasit. Egy férfi már akkor el van meszelve ha 20onévesen szűz, vagy csak prostikkal volt képes szexelni, te meg már tizenévesen elhasaltál a férfi-nő viszonylatban és mégis jár neked kapcsolat. Remélem igazságot tesz kicsit az élet.

2021. dec. 27. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!