Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, ha egy kapcsolatban a nő viszi autóval ide-oda a férfit?
A férfinek nincs autója.
Nekem idáig nem jutott eszembe, hogy ez probléma lenne, mivel fiatalok vagyunk, és az én autóm sem saját keresetből van (még egyetemista vagyok), hanem a szüleimtől kaptam (használtan). Az egyik fiú barátom azt mondta, hogy szerinte ez akkor is gáz, neki kellemetlen lenne, de szerinte a srác szerint meg ez a normális, mivel néha kijelenti, hogy most menjünk ide vagy oda, vagy menjek el érte, és természetesnek veszi, hogy az én autómmal megyünk.
De ha egyszer még nincs autója, nekem meg igen? Ez tényleg gáz ilyen formában?

Nem...
Nálunk is én gyakrabban vezetek. Egyrészt én kocsival járok dolgozni és emiatt az én kocsim van elől amúgy is. Másfelől meg nekem egyáltalán nem teher a vezetés.
Nem furikáztat a párom. Ő is vezet és ha kell, akkor megy kocsival. De ha ketten megyünk, akkor gyakoribb, hogy én vezetek.
(Én vagyok a nő)

Nálunk sem vezet a párom, amit nem is bánok, mivel én imádok vezetni.
Nem érzem gáznak. Hogy más mit gondol erről, egyáltalán nem érdekel.
(39N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!