Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz, ha egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, ha egy kapcsolatban a nő viszi autóval ide-oda a férfit?

Figyelt kérdés

A férfinek nincs autója.

Nekem idáig nem jutott eszembe, hogy ez probléma lenne, mivel fiatalok vagyunk, és az én autóm sem saját keresetből van (még egyetemista vagyok), hanem a szüleimtől kaptam (használtan). Az egyik fiú barátom azt mondta, hogy szerinte ez akkor is gáz, neki kellemetlen lenne, de szerinte a srác szerint meg ez a normális, mivel néha kijelenti, hogy most menjünk ide vagy oda, vagy menjek el érte, és természetesnek veszi, hogy az én autómmal megyünk.

De ha egyszer még nincs autója, nekem meg igen? Ez tényleg gáz ilyen formában?

2022. ápr. 29. 11:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2022. ápr. 29. 11:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, a férfi 24.
2022. ápr. 29. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
ez csak akkor gáz, ha taxinak használ
2022. ápr. 29. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Ha neked / nektek nem gáz, akkor miért foglalkozol azzal hogy Random Pistike mit gondol? :D
2022. ápr. 29. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Megbeszélés kérdése. Nekem van kocsim (szüleimtől kaptam), barátnőmnek nincs. Mivel az esetek túlnyomó többségében ketten használjuk, a költségeket felesben fizetjük, így nincs belőle probléma.
2022. ápr. 29. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem...

Nálunk is én gyakrabban vezetek. Egyrészt én kocsival járok dolgozni és emiatt az én kocsim van elől amúgy is. Másfelől meg nekem egyáltalán nem teher a vezetés.

Nem furikáztat a párom. Ő is vezet és ha kell, akkor megy kocsival. De ha ketten megyünk, akkor gyakoribb, hogy én vezetek.

(Én vagyok a nő)

2022. ápr. 29. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem, férfiként nem lenne ciki, de ragaszkodnék hozzá, hogy a tankolást fizetem.
2022. ápr. 29. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Igen gáz.
2022. ápr. 29. 12:17
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk is csak én vezetek (50N) es letojom ki mit gondol. Párom nem vezet és sose érdekelte. Cserébe ő főz ;-)
2022. ápr. 29. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk sem vezet a párom, amit nem is bánok, mivel én imádok vezetni.

Nem érzem gáznak. Hogy más mit gondol erről, egyáltalán nem érdekel.

(39N)

2022. ápr. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!