Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is bunkóság volt?
Ma volt/van barátnőm szülinapja, amire nyilván készültem, de ez most igazából mindegy....
Délelőtt fele írtak neki a barátnői, hogy menjen el velük valahova, amivel az ég világon semmi probléma nincs.
Azt mondta, hogy pár óra múlva jön.
Közben átjöttek apósomék is, akiknek meg mondtam hogy mi a szitu. Majd jön az ünnepelt... Egyszer.
Olyan este hat/fél hét fele azért már csak felhívtam, hogy most akkor mégis mi lesz.
Süket fülekre találtam, más üzenetekre sem válaszolt.
Após ekkor már eléggé begorombult, de neki se vette fel, majd írt neki, nem túl finoman megfogalmazva, hogy mégis hol a fenében van a kisasszony...?
Erre se jött válasz azóta se.
Félre értés ne essék, nem baj hogy elmegy. Csak akkor esetleg mondjuk megmondhatná, hogy bocs de ma ne számítsatok rám, és kész... Mindenki elfogadta volna.
Az hogy én készültem, az végülis az én egyéni problémám, nem is tudott róla. Arról viszont már igen, hogy apósék jönnek, és ennek ellenére így lelép, hogy se kép, se hang róla, azt az egyik barátnője írt csak vissza, hogy nyugi, itt van nálunk és bulizunk.
Mondom, kösz 😅

Nem kicsit.
Túl sok jóra ne számíts a továbbiakban.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!