Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Nagyon sok pénzzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Nagyon sok pénzzel könyebb csajozni, barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Kérlek ne írjatok ilyen szélsőséges válaszokat, hogy pl.

“Ha 120 kilós, kopaszodó, rohadó fogú 55 éves vagy, akkor nem”.

Hasonló kérdések alatt sok ilyen választ látok, de ennek nem sok értelme van…

Tehát tisztázzuk, minden téren átlagos, huszonéves pasi vagyok.

Ha mondjuk a harmincas éveim elejére nagyon gazdaggá válnék, akkor lehetne akármilyen barátnőm?

Most olyanoknál van reális esélyem, akik 1-2 szinttel alattam vannak, minden szempontból (külső, intellektus, társadalmi státusz, stb.), mivel hogy pasi vagyok.

2022. ápr. 28. 13:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Utolso csaj:mellplasztika, orrplasztika, edzoterem, szemoldoktetko, kezelesek.

Elso is nezne ki jol, neki edzoterem, allkapocs-toka plasztika kell es voila. Mindenhez csak penz kell. Szoval igen, lehet jo nod sok penzzel. Vagy valasztasz egy rondat es kiszepited vagy egy megcsinalt not aki utolag vasalja be rajtad.

2022. ápr. 28. 17:29
 22/28 A kérdező kommentje:

#21.

Nincs semmilyen beavatkozás azon a csajon, 16 évesen is nagyon hasonló volt…

A mai napig is, smink nélkül is szokott mutatkozni.

Az adott képen, lehet hogy a fotó minimális szinten manipulálva van, illetve sminkelve van a nő. De ennyi…

Az első csaj, ha 100 milliót rákölt a külsejére, akkor sem lesz ilyen…

Ez genetika. Ez a realitás…

A világ nem igazságos. Nem vagyunk egyenlőek.

Látom ez sokaknak feldolgozhatatlan, ezért az önámításba menekülnek.

2022. ápr. 28. 17:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Most oszinten, a genetikailag ronda csaj helyeben lennel akinek eselye sincs pasira, ha elmult 40, akkor vegkepp, vagy lennel inkabb a magad helyebe, akinek legalabb mindig meglesz az eselye meggazdagodni barhany evesen is?
2022. ápr. 28. 17:37
 24/28 A kérdező kommentje:

#23.

Nem értem, hogy ez a kérdés hogy jön ide.

Én nem emlékszem, hogy írtam volna olyat hogy lennék bármelyik csaj helyében is.

Csak a szintek létezését akartam illusztrálni velük.

2022. ápr. 28. 17:39
 25/28 anonim ***** válasza:
Hat akkor ime a realitas, a nemek aranya kozel 50-50%. A nok kb 20 % a szep es fiatal, a tobbi atlagos vagy ronda vagy oreg. A pasik 100 szazaleka akarja a nok 20 szazalekat, akkor kerdezem en, miert is kellene csoro ronda pasikkal lenniuk akiknek raadasul meg csak a kulsejuk is kell es azonnal otthagynak ha elcsunyulna balesetben betegsegben. Tobb penzzel konnyebb csajozni, szoval kerdes megvalaszolva.
2022. ápr. 28. 18:00
 26/28 anonim ***** válasza:
Ohh édes drága anyám remélem az emberek többsége világosabb, mint akik (x ember) a gyakorin.
2022. ápr. 28. 18:41
 27/28 anonim ***** válasza:

Kérdésed nagyon jó, többször megfogalmazódott már az én fejemben is.

Én egy normál testalkatú, káros szenvedélyektől mentes, jó megjenésű 55 éves férfi vagyok.

Sajnos 2 éve egyedül, mert nem sikerül összejönni senkivel. Komoly kapcdolatot keresek, nem alkalmi szexet.

Sokszor elgondolkodtam a következőn:

Miben lenne a helyzetem más, ha 100 milió ft-os bankszámlám lenne.?

Gondolkodtam, és rájöttem, hogy semmivel.

Az égvilágon semmivel. Akkor is ugyanúgy néznék ki mint most. Ugyanolyan sportosan öltőzködnék mint most. Ugyanabba az üzletekbe járnék vásárolni, mint most.

Tehát a helyzet az, hogy minden ugyanúgy lenne mint ahogyan most is van.

Semmivel nem lenne jobb semmi, most sincsennek anyagi gondjaim.

A nők akkor is a külsőt, az arcot, a testalkatot látnák.

A külső szemlélő ezeket látja, és ez alapján dönt.

Higgyétek el, hogy 99% ban mindíg a külső számít.

Az, hogy esetleg milyen bankszámlám van, az csak azután jönne, miután megismertünk valakit.

De ha else jut az ember odáig, akkor a számla sem derül ki.

Hát nemtudom. Én így látom a dolgokat ezzel kapcsolatban.

Más hogyan látja ezt???

2022. ápr. 29. 16:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül. Egy huszonéves fiú rokonom és harmincas férfi munkatársai is rengeteget keresnek (1-2 millió havonta), helyesek is, megvan a magukhoz való eszük (pénzügyi területen dolgoznak). Egy részük hosszú keresgélés után talált fix párt, egy részük egyelőre csak kalandozik.

Aki komolyat keresett, az is csalódott már amiatt, hogy a nők nem vették komolyan. (Talán tévesen beképzelt, kalandor "alfahímnek" könyvelték el őt a nők... Holott hatalmas szíve van, elköteleződésre vágyott, könnyen belehabarodott az adott nőbe, szóval csalódott emiatt...)

Én nem keresek gazdagabb férfit, sőt, szerintem feszültségforrás lenne, ha nagyon eltérő az anyagi hátterünk. (Én nem várom el, hogy meghívjanak, sőt; ragaszkodom, hogy megosszuk a költségeket egy randin és ha együttélésre kerülne a sor, akkor is szeretnék kb. ugyanannyit beletenni, mint a férfi.)

Kérdező, mit jelent pontosan, hogy szinteden aluli nők érdeklődnek irántad? 26/N

2022. máj. 5. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!