Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Milyen külső tulajdon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Milyen külső tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy önök számára igen vonzó férfinak? Kérem csak őszintén! 🙂

Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 05:10
1 2
 1/12 Humor Herold ***** válasza:
98%
A magázódás kötelező, a többi meg nem számít! 😉
2022. febr. 4. 06:21
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Számomra az igen vonzó férfi magas, széles vállú, kellemesen (nem túlzóan!) izmos. Az arca karakteres, a bőre ápolt.
2022. febr. 4. 06:56
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Igényes, ápolt, tiszta

Tiszta haj, ruha, köröm.

Tiszta fogak!

Nálam magasabb, vagy velem egymagas. (160cm vagyok)

Belső értékek terén magas a léc! Nem külsőre!

2022. febr. 4. 07:13
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Nálam magasabb, velem kb egyidős, ápolt, van haja (bocsi), ha van szakálla, akkor normális, tömött vagy inkább ne legyen, kellemes illat, legyen rajta némi izom, akár úgy is, hogy nem teljesen szálkás (legyen rendesen combja, karja, érezzem a "súlyát")
2022. febr. 4. 07:22
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

175cm a minimum.

Van foga,nem is kevés.

Legyen rajta hús,de azért ne guruljon.

2022. febr. 4. 07:36
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Nemkell nyalizni nekik
2022. febr. 4. 08:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Nincs zsánerem, külsőre egész különböző férfiak is tesztettek már nekem. Inkább a belső, a jellem, a gondolkodásmód az, ami megfog.

Legyen kb. velem egymagas (173 cm) vagy magasabb. Alkatra csak ne legyen elhízott, kevés felesleg még bőven belefér, amúgy meg mindegy. Világos bőrű (a mediterrán típus nekem kevésbé jön be). A szakáll és a borosta nekem általában nem tetszik. Ápolt legyen (ezalatt nem a mindenhol gyantázottat értem, hanem hogy tiszta fogak, tiszta haj, tiszta körmök, stb.)

2022. febr. 4. 09:39
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
180 centi magas minimum, átlagosan sportos testalkat: [link]
2022. febr. 4. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:
180 cm, izmos, latinos-olaszos típus. Igényes, jól öltözött.
2022. febr. 4. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
#8 ez sajna nem átlagos😁
2022. febr. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!