Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen külső tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy önök számára igen vonzó férfinak? Kérem csak őszintén! 🙂
Elég eltérő külsejű férfiak tetszettek már nekem, szóval kevés dolgot tudok felsorolni mint "alapvetést". Ami nagyon fontos, hogy legyen ápolt, igényes, figyeljen oda az öltözködésére, legyen önazonos stílusa (nem kell, hogy divatos legyen... a lényeg az inkább, hogy ne az legyen a lényeg, hogy "kikaptam random két cuccot a szekrényből, max., megszagoltam, hogy nem túl büdi-e", és ne erőltetetten próbáljon vmi stílusba beleerőszakolni magát) és alkalomra tudjon illően felöltözni.
Ezenfelül olyasmi van, ami kizáró ok, mert rondának tartom (pl. fültágító, nagyon extrém hajak - pl. ilyen kétoldalt kopasz, felül hosszú és összefont -, nagyon szélsőséges testalkatok, óriási márkalogók, csillámos feliratos cuppanós felsők, Ed Hardy-stílusú ruhák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!