Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem őszintén beszélek és hazudozok miért akar mégis mégis megismerkedni velem?
29 vagyok eléggé kívan a f..om magammal mert egy ideje érzelmileg totál sekélyes vagyok.
De néha adódik eset hogy mondjuk csajozok nyitok felé (egyébként konkrétan célom nincs vele) elkezdődik a beszélgetés, úgy teszek mintha kicsit is érdekelne amit mond, de közben semmit nem érzek, nem is magamat adom hanem amit a helyzet kíván, mély érzelmeket alapból ha odáig jut a téma egyből terelem mert tudom hogy gyenge vagyok benne. Igazából csak azért beszélek más emberrel hogy ne érezzem magam ilyen elb.ottnak de nem igazán segít. Mindent csak tettétek..de tényleg mindent.
8 évig drog függő voltam, volt rengeteg kapcsolatom és ezekből csalódás is, beteg vagyok lelkileg..érzéketlen, és olyan gyógyszert is szedek ami ezt is okozza (muszáj szednem) de nem kell sokra gondolni azért kell hogy ne hiányozanak a drogok.
Nagyon nagy hátránynak érzem hogy ilyen mesterséges pszichopata lettem vagy nem is tudom....minek közelednek felém a lányok mégis? Külsőre 190 cm 110 kg átlagos.
Ebből azért nem könnyű felépülni, a helyedben gyógyszerek mellett egy jó pszichológust is fogadnék, aki segít teljesen újraépíteni az életed.
Azért hiába mondod magad érzéketlennek, te is átlátod az alapvető emberi érzelmeket és iratlan szociális szabályokat. Ha a másik felé érdeklődést mutatsz (annak ellenére hogy ez nem szívből jön) jól fog esni neki és közeledik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!