Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire lenne szerencsés...

Mennyire lenne szerencsés megismerkedni egy nagyon visszahúzódó, zárkózott fiúval, akár csak barátként?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy sem, én is ugyanilyen vagyok lányban, ezért nem tudom mennyire működne a dolog, tudnánk-e egymással beszélgetni így, hogy mindketten félénkek vagyunk. Nektek mik a tapasztalataitok, két csendes ember mennyire jön ki jól egymással?

2019. máj. 1. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Velem kipróbálhatod :D

28F

2019. máj. 1. 20:48
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
1-es: 28 evesen nem ciki szuznek lenni?
2019. máj. 1. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

Az 1esről pont az a benyomásom, hogy visszahúzódó...

Amúgy sztem tök cukin elhallgatnátok egymás mellett a sarokban egy hasonszőrűvel. :D

2019. máj. 1. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem érdemes megpróbálni. Én is csendes, visszahúzó fiú vagyok, és egy olyan lány lenne az ideális, aki épp ugyanilyen. :D
2019. máj. 1. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jók a tapasztalataim. Csendes, visszahúzódó, zárkózott vagyok én is és szintén csendes, visszahúzódó illetővel az ismerkedés jól alakult, nagyon sokat beszélgettünk. Nem keressük a társaság központját, attól még kettesben lehet jókat sétálni, beszélgetni...
2019. máj. 1. 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
2 - miért lenne? Többnek érzed magad emberileg csak mert te nem vagy az?
2019. máj. 1. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem az ellentétek vonzzák egymást. Életem szerelme visszahúzódó, nem érzi jól magát nagyobb társaságban, míg én nyitottabb, vidámabb vagyok. Sokat mosolygunk együtt, viszont tudunk lelkizni is, rengeteg nyugis programot tervezünk.
2019. máj. 1. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Én nagyon szeretném ha lenne egy ilyen lány barátom. Meglátnám, majd milyen lenne, mennyire tudnánk beszélgetni. Közösségben csendesebb vagyok, nem érzem jól magam, ám egy-egy emberrel rendszerint jól kijövök, kivéve ha egy szót sem lehet kihúzni belőlük. Szeretek beszélgetni, viszont közösségben az esetek többségében a zárkózott énem kerül előtérbe, emiatt soha nem akart senki jobban megismerni, én pedig féltem beszélgetést kezdeményezni.
2019. máj. 1. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Abszolút érdemes kérdező.

Működni fog a dolog és egymás társaságában majd feloldódtok idővel, mert azt látjátok, hogy a másik is hasonló személyiség.

Ha pedig nem csak barátként szeretnéd hogy rád gondoljon, akkor érdemes ezt elég hamar a tudtára adnod, mondjuk amikor már bátrabban beszéltek egymással.

Annál a pontnál lehet kicsit "visszaeshet" a lendület, de ez hamar elmúlik és utána szuper dolgok is kisülhetnek az egészből.

2019. máj. 1. 23:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek a csendet, akkor miért ne lehetne?

Én is ilyen vagyok, nem szeretem ha egész nap pofázik nekem minden hulyesegeket. :D

2019. máj. 2. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!