Mennyire lenne szerencsés megismerkedni egy nagyon visszahúzódó, zárkózott fiúval, akár csak barátként?
Figyelt kérdés
Sajnos vagy sem, én is ugyanilyen vagyok lányban, ezért nem tudom mennyire működne a dolog, tudnánk-e egymással beszélgetni így, hogy mindketten félénkek vagyunk. Nektek mik a tapasztalataitok, két csendes ember mennyire jön ki jól egymással?2019. máj. 1. 20:44
2/14 anonim válasza:
1-es: 28 evesen nem ciki szuznek lenni?
3/14 anonim válasza:
Az 1esről pont az a benyomásom, hogy visszahúzódó...
Amúgy sztem tök cukin elhallgatnátok egymás mellett a sarokban egy hasonszőrűvel. :D
4/14 anonim válasza:
Szerintem érdemes megpróbálni. Én is csendes, visszahúzó fiú vagyok, és egy olyan lány lenne az ideális, aki épp ugyanilyen. :D
5/14 anonim válasza:
Nagyon jók a tapasztalataim. Csendes, visszahúzódó, zárkózott vagyok én is és szintén csendes, visszahúzódó illetővel az ismerkedés jól alakult, nagyon sokat beszélgettünk. Nem keressük a társaság központját, attól még kettesben lehet jókat sétálni, beszélgetni...
6/14 anonim válasza:
2 - miért lenne? Többnek érzed magad emberileg csak mert te nem vagy az?
7/14 anonim válasza:
Szerintem az ellentétek vonzzák egymást. Életem szerelme visszahúzódó, nem érzi jól magát nagyobb társaságban, míg én nyitottabb, vidámabb vagyok. Sokat mosolygunk együtt, viszont tudunk lelkizni is, rengeteg nyugis programot tervezünk.
8/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretném ha lenne egy ilyen lány barátom. Meglátnám, majd milyen lenne, mennyire tudnánk beszélgetni. Közösségben csendesebb vagyok, nem érzem jól magam, ám egy-egy emberrel rendszerint jól kijövök, kivéve ha egy szót sem lehet kihúzni belőlük. Szeretek beszélgetni, viszont közösségben az esetek többségében a zárkózott énem kerül előtérbe, emiatt soha nem akart senki jobban megismerni, én pedig féltem beszélgetést kezdeményezni.
9/14 anonim válasza:
Abszolút érdemes kérdező.
Működni fog a dolog és egymás társaságában majd feloldódtok idővel, mert azt látjátok, hogy a másik is hasonló személyiség.
Ha pedig nem csak barátként szeretnéd hogy rád gondoljon, akkor érdemes ezt elég hamar a tudtára adnod, mondjuk amikor már bátrabban beszéltek egymással.
Annál a pontnál lehet kicsit "visszaeshet" a lendület, de ez hamar elmúlik és utána szuper dolgok is kisülhetnek az egészből.
10/14 anonim válasza:
Ha szeretitek a csendet, akkor miért ne lehetne?
Én is ilyen vagyok, nem szeretem ha egész nap pofázik nekem minden hulyesegeket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!