Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni ilyen rendes, visszahúzódó lányokkal?
Nem midenhol ez megy,te jársz olyan helyeken ahol ezt látod. Nyilván az ilyen lányokon van a "fény"mert ők tűnnek ki a tömegből. A normálisabb lányok megbújnak és várnak hátha valaki észre veszi őket. Nem jó helyen keresgélsz vagy nagyon vak vagy,vagy lehet még a normális lányokat is elítéled és krv@nak tartod miközben nem azok.
Amúgy asszem' jelen, nem szoktam mutogatni magam, nem kívánom a szexet se még, és nem a pénz és a hasonlók hodítanak meg. De persze vannak más negatív tulajdonságaim
Hát online (insta, facebook, + többi szoc.médiás cucc) nem nagyon fogsz, annyit mondok :D
Próbálj meg beszélni emberekkel személyesen.
Nem online. Az tuti.
Én is ilyen visszahúzódó, introvertált lány vagyok, de így neten sosem ismerkedem. Próbálj meg nyitott szemmel járni és személyesen próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!