Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfeleség ócsárlása tényleg intő jel?
Ismerkedem egy férfival, és elég lekezelően beszélt az exfeleségéről. Olyanokat mondott, hogy egyedül maradt 2 gyerekkel, 38 évesen, így nem fog kelleni senkinek, pláne úgy hogy a 2 gyerek 2 apától van, meg se fog tudni élni, nem fog eleget keresni, eddig ő dolgozott a nő első házasságából származó gyerekére is, most dolgozzon a nő... Szóval lehet hogy van abban igazság amit mond, de amikor elvette, akkor is tudta, hogy van már gyereke annak a nőnek, a másik gyerek meg az övé, akkor miért használja leminősítésnek hogy 2 gyerekes anya, vagy hogy ő dolgozott a másik gyerekre is, nyílván tudta, hogy a 10 éves gyerek nem fog különkasszára menni vagy hogy 38 éves, nyílván nem titkolta a korát se mikor elvette...Szóval nekem kicsit tiszteletlennek tűnik. Illetve nekem is van egy gyerekem, akiről most nagy elfogadással beszél, de nagyon nem szeretném ha egyszer úgy beszélne róla, mint az exe első gyerekéről (akit amúgy 7 évig nevelt).
Ti mit gondoltok erről?

Ezzel neked be is mutatkozott..
Rólad sem lesz külömb véleménnyel

1. Elég ellenszenves dolog mások leértékelése, negatív minősítése.
Az ugye más dolog elmondani, hogy ki mikor mit CSINÁLT, tehát tényeket, történeteket, és ún. én-üzeneteket, azaz hogy élte meg, mit érzett, hogy esett neki.
2. Egyáltaán miért hoz fel más nőket, amikor neked udvarol? Nem stimmel! Nem adekvát viselkedés.

Tiszteletlen és bunkó, szóval hagyd.
De azt sem lehet tagadni, bizonyos pontokban igaza van. 38 évesen két kisebb gyerekkel iszonyú nehéz lesz a túlélés is, nemhogy másik barát/férj találata, aki nem csak odahordaná a tejet, hasonlóan lekezelő módon.

A szemedbe ezt mondja.
A hátad mögött meg talán el sem tudod képzelni, miket művel, rólad hogy nyilatkozik, az is lehet, hogy éppen az exének könyörög, miközben szidja... Velem ez sajnos megtörtént.
Szerintem ez intő jel, hogy egy jellemtelen barommal állsz szemben.

Az jutott még eszembe, hogy ez ún. háromszögezés.
Amikor próbál úgy szövetségest találni, hogy együtt utáljatok egy harmadikat.
Azok csinálják, akik nem tudnak szeretni és szeretet helyett így hozzák létre az összetartozás-érzést.
A Fidesz is ezért gyárt ellenségképet mindig.
Az 5. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!