Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátomnak az exfelesége a nagy ő?

Figyelt kérdés

Nem en vagyok, mivel már elvált és előttem 25 évig volt együtt az első szerelmével , 2 gyerek is van.

Neki az exfeleség volt mindenben az első,és soha nem volt mással se.

Ráadásul a nő hagyta el a barátomat.

Úgy érzem én csak pótlék vagyok/lehetek

2021. aug. 24. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nagyon sokáig voltak együtt, még nem jelenti, hogy ő volt számára a nagy ő és te csak pótlék vagy. Adja bármi jelét, hogy még nincs túl rajta és ha lehetne, akkor inkább vele lenne helyetted? Ha igen, az tényleg gáz és akkor nem is javasolnám, hogy maradj vele, de ha nincs semmi ilyen és szeret téged, akkor ne mérgezd a kapcsolatotokat ilyen hülyeségekkel. És ezt most a lehető legjobb szándékkal mondom. Ne hagyd, hogy a félelmeid tegyék tönkre a dolgot.
2021. aug. 24. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Ez mekkora hülyeség! Ha így gondolkodsz nem vagy kész párkapcsolatra.
2021. aug. 24. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Akkor keress egy szüzet, akinek még soha nem volt kapcsolata sem. (Jelen, én volnék az lol)

A barátod veled van, nem az exével. Kell ennél több? Innen már te vagy neki az igazi. Pont. Felesleges ezen kattognod, mert csak a saját kapcsolatotokat fogod ezzel szépen lassan megmérgezni és a végén szét mentek, természetesen te majd arra fogod, hogy azért mentetek szét, mert ő neki az exe volt az igazi és nem te.. aztán majd megint jössz ide, kérdezgetni a butaságaidat.. :D

27F

2021. aug. 25. 01:20
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Ezt o deklaralta, vagy te rakod ez alapjan ossze, hogy akkor ez igy van? Folosleges versenyezni, feltekenykedni a multra. Az biztos, hogy nagyon fontos resze volt az eletenek. De most a jelen van. Es nem lesz amnezias, de attol meg nem fog folyton emlekezni es osszehasonlitasokat tenni.
2021. aug. 25. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!