Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a családom számára se voltam sose jó, akkor lehet hogy a barátomnak se leszek az?
Nekem is ilyen a családom, de meg kell tanulni külön kezelni a család íránti érzéseid és a magánéleted.
Ha hagytam volna folyton beleszóltak volna az éltembe. A srácok akikkel randiztam sosem voltak jók a szemükben. Azt mondták sosem lesz férjem, mégis a betegágyon többet látotagott egy akkor még idegennek számító férfi, a későbbi férjem, mint a saját csaladtagjaim. De úgy összeségében több támogatást kaptam a "semmirekellő" exeitől együttvéve, mint tőlük.
Szóval ennyit rólunk.
Csak tartsd azt szemelőtt, hogy egészséges háttérrel is válszthatsz olyan partnert, akivel nem fog örökké tartani. Ilyenkor nyugodtan elengedheted a dolgot, mert ilyen az élet. Nem te érdemelsz kevesebbet, és nincs igaza a családodnak, ez csak az élet maga. Majd a következő még jobb lesz (ha lesz).
Ha olyan a pároddal a kapcsolatod és bízol benne nyugodtan mond el neki ezeket és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!