Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családom számára se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a családom számára se voltam sose jó, akkor lehet hogy a barátomnak se leszek az?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat, de a családomnak is szeretném megmutatni, hogy én is szerethető vagyok, és nem az a jóslatuk fog beválni, hogy újra itt hagynak. A szüleim tipikusan olyanok hogy bármit bárhogy csinálok az nem jó, ha meg csinálok valamit, akkor se csinálok szerintük semmit. A barátom eddig azt mutatja hogy szeret, de vannak pillanatok mikor elbizonytalanodok magamban.
2021. ápr. 20. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De . Ha nem kombinálsz hülyeséget, mint most, akkor nem lesz baj , szeretni fog.
2021. ápr. 20. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen csaladot jobb messze magad mogott hagyni. Ha tudsz koltozni, akkor minel hamarabb. Ha nem, akkor fontosabbnak tartanam a lakhatas megoldasat, akar a parkapcsolat elleneben is. Egyszer felnottnek kell mar lenni.
2021. ápr. 20. 15:35
 3/4 Lucaszek96 ***** válasza:
90%
Nagyon sajnálom hogy ilyen traumákat hagytak benned a családtagjaid(szintén zenész) Viszont meg kell tanulnod lesz*rni a véleményüket ugyanis te őket nem igazán érdekled és saját magadat fogod visszarántani miattuk ha nem ők persze, egy családban a szeretet,támogatás,terelgetés,bizalom és még sorolhatnám napestig mi a normális, ők nagyon nem azok de ne emészd magad rajta nem tudok megváltoztatni őket viszont tényleg ne foglalkozz azzal amit mondanak elemi szinten max ilyen aha oké igazatok van és ennyi! nekem is ez volt sőt tesómat meg imádták szóval lehet ez ciki is
2021. ápr. 20. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen a családom, de meg kell tanulni külön kezelni a család íránti érzéseid és a magánéleted.

Ha hagytam volna folyton beleszóltak volna az éltembe. A srácok akikkel randiztam sosem voltak jók a szemükben. Azt mondták sosem lesz férjem, mégis a betegágyon többet látotagott egy akkor még idegennek számító férfi, a későbbi férjem, mint a saját csaladtagjaim. De úgy összeségében több támogatást kaptam a "semmirekellő" exeitől együttvéve, mint tőlük.

Szóval ennyit rólunk.

Csak tartsd azt szemelőtt, hogy egészséges háttérrel is válszthatsz olyan partnert, akivel nem fog örökké tartani. Ilyenkor nyugodtan elengedheted a dolgot, mert ilyen az élet. Nem te érdemelsz kevesebbet, és nincs igaza a családodnak, ez csak az élet maga. Majd a következő még jobb lesz (ha lesz).

Ha olyan a pároddal a kapcsolatod és bízol benne nyugodtan mond el neki ezeket és beszéljétek meg.

2021. ápr. 20. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!