Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz féltékeny egy volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz féltékeny egy volt férj, hogyha az exfeleségnek ismét párja van?

Figyelt kérdés

Ez az első kapcsolatom, amióta itthagyott engem egy gyerekkel a szeretőjéért.

Amikor elkezdtem újra férfiakkal randizgatni meg irogatni, már akkor szólt, hogy ő nem engedi meg, hogy új párom legyen. Ezt onnan vette észre, hogy elkezdtem szép ruhákban járni, mentem fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz.

Most nagyon úgy néz ki, hogy találtam egy rendes, normális férfit, akivel komolyodnak a dolgok. Ő ezt megtudta (nem tudom ki mondta el neki), és idejött, elkezdett fenyegetőzni, hogy elveszi a gyereket tőlem, nekem ne legyen új párom, meg ilyenek. Ez mégis miért lehet? Amikor ő hagyott el, nem kellettem neki, most miért féltékeny?

2021. szept. 25. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszi bármit megtehet, nagyon nem. Küldd el a büdös francba!
2021. szept. 25. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"Nem engedi"? Semmi joga nincs feletted, az elképzelés is nevetséges. Ezt mondd meg neki, ugyanis semmit nem tehet ellened, csak mert új párod van, amihez minden jogod tökéletesen megvan. Ha fenyegetve érzed magad, inkább kérj távolságságtartásit.
2021. szept. 25. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy nem engedi??? Ő hagyott el, innentől azt csinálsz amit akarsz.

Küldd el a halál @ára durván.

Idióta barom.

2021. szept. 25. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert a pasik birtokolni akarnak.

Mert a pasiknak derogál, hogy másnak sikerül. Ekkor jut a tudatukra, hogy mit vesztettek.

2021. szept. 25. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Ha jól sejtem ez egy "C" kategóriás szappanopera.
2021. szept. 25. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez cigánynak lenni. Fehér hapsik jelentős része is örökre a tulajdonának tekinti a nőjét, főleg ha az a gyereke anyja. Ő elválhat, nőzhet, újrakezdheti, de a nő maradjon egyedül és nevelgesse az ő gyerekét. Pont.

Na persze.

2021. szept. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!