Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz féltékeny egy volt férj, hogyha az exfeleségnek ismét párja van?
Ez az első kapcsolatom, amióta itthagyott engem egy gyerekkel a szeretőjéért.
Amikor elkezdtem újra férfiakkal randizgatni meg irogatni, már akkor szólt, hogy ő nem engedi meg, hogy új párom legyen. Ezt onnan vette észre, hogy elkezdtem szép ruhákban járni, mentem fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz.
Most nagyon úgy néz ki, hogy találtam egy rendes, normális férfit, akivel komolyodnak a dolgok. Ő ezt megtudta (nem tudom ki mondta el neki), és idejött, elkezdett fenyegetőzni, hogy elveszi a gyereket tőlem, nekem ne legyen új párom, meg ilyenek. Ez mégis miért lehet? Amikor ő hagyott el, nem kellettem neki, most miért féltékeny?
Mi az hogy nem engedi??? Ő hagyott el, innentől azt csinálsz amit akarsz.
Küldd el a halál @ára durván.
Idióta barom.
Mert a pasik birtokolni akarnak.
Mert a pasiknak derogál, hogy másnak sikerül. Ekkor jut a tudatukra, hogy mit vesztettek.
Nem kell ehhez cigánynak lenni. Fehér hapsik jelentős része is örökre a tulajdonának tekinti a nőjét, főleg ha az a gyereke anyja. Ő elválhat, nőzhet, újrakezdheti, de a nő maradjon egyedül és nevelgesse az ő gyerekét. Pont.
Na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!