Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudja egy exfeleség tönkretenni a férfi új kapcsolatát?
Egy nőnek ez a zsigereiben van. Millónyi praktikát képesek alkalmazni.
Összehozlak az ex nejemmel, ő ebben profi.
Ez azért nem ennyire egyszerű. Én pl. évekig vittem a hátamon a gyerekkel kapcsolatos teendők nagy részét, eleve közös felügyelet van, ugyanannyit van a gyerek az apjánál mint nálam. Ez úgy nézett ki, hogy amikor neki volt valami programja, akkor simán átvállaltam a részét is, nekem meg mondjuk egy évben egyszer volt ilyen, hogy a normál felosztáson kívül meg kellett kérnem.
Aztán mikor nekem lett kapcsolatom, akkor nyilván több időre volt szükségem magamra is, és akkor szerettem volna "visszakérni" azt a sok-sok pluszban bevállalt időt, pár hétvége formájában. Na én ekkor kaptam meg, hogy tönkreteszem a kapcsolatát...
Sosem értettem azt a férfi hozzáállást a családalapításhoz, hogy képesek megcsinálni egy gyereket, aztán minden lelkifurdalás nélkül otthagyni őt is, meg az anyát is, akire innentől az összes felelősség esik.
Ehhez már önmagában is kell bizonyos szintű szociopatizmus.
Az, hogy a gyereke nevelésére fogja a jelenlegi kapcsolatában a problémáit, viszont még ennél is durvább.
De mint ahogy itt is látod, a férfi azt várja a nőtől, hogy kussoljon, húzza meg magát, még akkor is, amikor teljesen jogos megkérni őt a kötelessége végrehajtására. Hát mi az, hogy a gyerekének szüksége van rá, mikor ő már "új életet kezdett"?
Téged fog okolni, mert nem tudja hogy kell felelősséget vállalni,sem a gyerekéért, sem a mostani házasságáért. De ettől még nem a te hibád.
4
Sose èrtettem azokat a nőket akik gyereket szúlnek de egy fasz miatt otthagyják a csaladot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!