Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudja egy exfeleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudja egy exfeleség tönkretenni a férfi új kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Jogos az a vád, hogy ha szétmennek az azért lesz, mert túl sokszor kérem a segítségét a közös gyerekeink körüli teendőkben?
2021. okt. 10. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Nem gondolkodtál ezen mielőtt munkahelyet váltottál, hogy mégis hogyan fogod megoldani? Ez tényleg olyan mintha direkt csináltad volna..
2021. okt. 10. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megoldható dolgok, pedig én is gyerekes férfival vagyok együtt meg közös is van, de ezek a kérések szerintem nem túl nagyok. Nem lehet az új asszonykával esetleg leülni és megbeszélni ezt? Saját tapasztalatból írom, hogy mindannyiótok élete könnyebb lenne, ha ki tudnátok alakítani egymással egy normális viszonyt, sokkal jobban össze lehetne hangolni az életeteket, ha egy kicsit mindhárman igazodnátok, mivel a gyerekek egy kapocs marad köztetek, az apának is szüksége van társra, neked is. Vagy ő nem hajlandó erre?
2021. okt. 10. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem sok a heti 3 alkalom plusz 2 hétvége? Hát próbáld ki, hogy neked valaki ennyi plusz programot csinál. Nyilván a gyereke, nem egy idegen, de attól még megegyeztek valamiben a bíróságon, amihez ha tetszik ha nem, anyukának is tartania kell magát .
2021. okt. 10. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#13 A havi két hétvége szerintem a láthatási idő, a túlóra meg mennyi lehet? Max 2-3 óra? Ez megoldható lenne. Vagy közös felügyelet, ha nagyon sokat dolgozik.
2021. okt. 10. 15:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Üljetek le HÁRMASBAN, és beszélj velük. Ez nem a TE problémád, mert a gyerekek közösek. Az apjuk ugyanúgy felelős értük. A következő lehetőségek vannak: nem túlórázol, te maradsz otthon, ha betegek, de akkor kevesebb lesz a fizud, tehát több gyerektartást fizet.

Nem fizet többet, de akkor tudomásul veszi, hogy magasabb fizetésre van szükséged, és a túlórák alatt vigyáz a saját gyerekeire.

A harmadik: te fizetsz valami alamizsna gyerektartást, és két hetente elviszed őket egy napra.

A "kapcsolata" is meg kell értse, hogy apukával kezdett. Bármikor jöhet olyan, mikor huzamosabb ideig nála vannak. Teszem azt: nyári szünet. De jöhet olyan, hogy te kórházba kerülsz, esetleg hetekig nem tudod magad se ellátni, nem hogy a gyerekeket. Nem szólva arról, ha meghalsz pl. balesetben. Vagy: a kamasz gyerek egyszerűen az apjánál akar élni, ahol buli minden, az anyja meg hülye.

Elvált apa az nem szingli, és nem független, a gyerekéért továbbra is felelős. Áldásod rájuk, legyenek boldogok, neked nem lesz már közös utad a volt férjeddel, eszedben sincs őket szétszedni. Úgyhogy nyugodjanak le, hogy nem azért beteg a gyerek, mert velük akar kib.aszni.

Ne hagyd magad leuralni, meg elnyomni ezzel a xar dumával, hogy mindenért te vagy a hibás, meg ha szólni mersz, akkor biztos csak gonoszságból, mert úgy irigyled a hatalmas boldogságuk. A te fejedben is rendet kell tenni: neked már semmi közöd a volt férjedhez. Vagyis neked semmit se kell már tenned, pláne feláldoznod, hogy ő boldog legyen. Oldja meg! Téged a saját boldogságod és a boldogtalanságod érdekeljen. Tanulj meg önző(bb) lenni!

2021. okt. 10. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

Az ex ha pasizni akart menni felhivatott a gyerekkel: "apa nagyon hiányzol. Értem tudsz jönni?"

Persze hogy nem mondtam nemet.

Ha a párommal és a gyerekkel kirándulni mentünk volna és mentem a gyerekért persze hogy máshol voltak, csak délutàn adta át a gyereket.

Ha kettesben csinàltunk programot akkor mindig kitalàlt valamit hogy tönkretegye.

A pàrom besokallt. Megértem.

2021. okt. 10. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!