Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudja egy exfeleség tönkretenni a férfi új kapcsolatát?
Üljetek le HÁRMASBAN, és beszélj velük. Ez nem a TE problémád, mert a gyerekek közösek. Az apjuk ugyanúgy felelős értük. A következő lehetőségek vannak: nem túlórázol, te maradsz otthon, ha betegek, de akkor kevesebb lesz a fizud, tehát több gyerektartást fizet.
Nem fizet többet, de akkor tudomásul veszi, hogy magasabb fizetésre van szükséged, és a túlórák alatt vigyáz a saját gyerekeire.
A harmadik: te fizetsz valami alamizsna gyerektartást, és két hetente elviszed őket egy napra.
A "kapcsolata" is meg kell értse, hogy apukával kezdett. Bármikor jöhet olyan, mikor huzamosabb ideig nála vannak. Teszem azt: nyári szünet. De jöhet olyan, hogy te kórházba kerülsz, esetleg hetekig nem tudod magad se ellátni, nem hogy a gyerekeket. Nem szólva arról, ha meghalsz pl. balesetben. Vagy: a kamasz gyerek egyszerűen az apjánál akar élni, ahol buli minden, az anyja meg hülye.
Elvált apa az nem szingli, és nem független, a gyerekéért továbbra is felelős. Áldásod rájuk, legyenek boldogok, neked nem lesz már közös utad a volt férjeddel, eszedben sincs őket szétszedni. Úgyhogy nyugodjanak le, hogy nem azért beteg a gyerek, mert velük akar kib.aszni.
Ne hagyd magad leuralni, meg elnyomni ezzel a xar dumával, hogy mindenért te vagy a hibás, meg ha szólni mersz, akkor biztos csak gonoszságból, mert úgy irigyled a hatalmas boldogságuk. A te fejedben is rendet kell tenni: neked már semmi közöd a volt férjedhez. Vagyis neked semmit se kell már tenned, pláne feláldoznod, hogy ő boldog legyen. Oldja meg! Téged a saját boldogságod és a boldogtalanságod érdekeljen. Tanulj meg önző(bb) lenni!
Az ex ha pasizni akart menni felhivatott a gyerekkel: "apa nagyon hiányzol. Értem tudsz jönni?"
Persze hogy nem mondtam nemet.
Ha a párommal és a gyerekkel kirándulni mentünk volna és mentem a gyerekért persze hogy máshol voltak, csak délutàn adta át a gyereket.
Ha kettesben csinàltunk programot akkor mindig kitalàlt valamit hogy tönkretegye.
A pàrom besokallt. Megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!