Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kilátásai vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kilátásai vannak egy kapcsolatnak, melyben a múltbeli ex lényegesen szebb nő volt, mint az aktuális barátnő? (azaz mint én)

Figyelt kérdés

Két hónapja tartó, friss kapcsolatban vagyok. Nagyon szerelmesek vagyunk mindketten. Mindkettőnk számára ez a kapcsolat maga a csoda, mert mindketten már feladtuk a reményt a pártalásra, mikor találkoztunk, és fellobbant a láng. Harmincas éveink első felében vagyunk mindketten.

Ma történt, hogy szóba kerültek a múltbeli kapcsolataink, megbeszéltük, kinek mi volt a múltjában párkapcsolati fronton. Megtudtam, hogy neki csak egy kapcsolata volt előttem. Ha jól emlékszem, három évig tartott. 2018 év végén szakítottak, szóval nem egy friss történet. Kértem, mutasson képet. Rákeresett az exére Facebookon, megmutatta. Nem voltak ismerősök.

És hát mit mondjak... Nem egy csúnya nő az exe, sőt, átlag feletti szinten szép. Ráadásul a profilképe a Maldív-szigeteken készült. De ne egy ilyen szilikonos, vagy szanaszét sminkelt insta-macát képzeljetek el, és ne tangás-fenekes képeket képzeljetek el. Sose lennék féltékeny egy műnőre. Épp az a fájdalmas az exében, hogy egy rendkívül természetes, megközelíthető, szimpatikus, vidám kisugárzású nő, aki szerencsés az alakjával és az arcával is. Gyönyörűséges adottságai vannak hozzám képest.

Tény is való, ízlések és pofonok, de bármelyik férfi vagy nő megmondhatja, az exe sokkal szebb nő, mint amilyen én vagyok. És ez nekem fura. Számára nem fura, hogy egy sokkal kevésbé jól kinéző nővel kell randiznia, ágyba bújnia? Testre és arcra egyaránt értem ezt. Meg ha valaki olyan jó nőt megkaphatott, nem fura neki, hogy most egy maximum átlagos nővel van együtt? Nem tudom, így milyen kilátásai vannak a kapcsolatunknak. Eddig olyan biztos voltam magunkban, de már nem tudom, mit tartogat a jövő.

Az egyetlen vigaszom az lenne, ha a barátom lett volna az, aki kidobta volna anno az exnőjét, mondjuk mert megcsalta. De még ez sem így van. Az exbarátnő volt a szakító fél, a barátom nem akart szakítani.

2022. ápr. 27. 00:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
"aki szerencsés az alakjával" - Ezzel nyugtatod magadat, amiért neki jobb az alakja? Ez általában nem szerencse kérdése.
2022. ápr. 27. 08:02
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki hátrafelé néz, az seggel megy a jövőbe.
2022. ápr. 27. 08:17
 23/30 anonim ***** válasza:
70%

Az igaz, hogy szép nőket csalnak meg/hagynak ott rondábbért, láttam ilyenre nem egy példát. (Olyat is, hogy a jobb kinézetű barátnő gyereket várt a sráctól, az meg lelépett egy igencsak előnytelen külsejű csajjal....)

De legyünk már objektívak, könyörgöm.

Ez a "Téged szeret, mert veled van, te vagy neki a legjobb" annyira szar duma. Más kérdésnél is láttam már ezeket, és nagyon fel tud cseszni.

Nem igaz, hogy a pasiknak kevésbé számít a külső.

Az az igazság, hogy megalkuvóbbak, mert a szükségleteiket tartják szem előtt, és képesek összejönni olyanokkal is, akik nem is tetszenek nekik (vagy nem annyira), csak hogy:

-Legyen p¡na

-Elmondhassák, hogy van nőjük (Bár van, hogy inkább letagadják, ha "nem megfelelő")

-Legundorítóbb esetben, hogy legyen, aki körülugrálja, segge alá teszi a dolgokat

A másik, ami akkor is tény marad, ezek egyre adnak lejjebb az igényekből.

A saját exeimnél is megfigyeltem.

Előttem voltak jobb fajta nőik. Utánam meg... Ha voltak is, egyre lejjebb ment a színvonal.

(És a kérdés: Ha egy pasi(!!!) 4 évig egyedül van, az azért van, mert nem alkuszik, és várja az igazit?

Vagy inkább mert ennyi idő alatt se kellett senkinek?)

2022. ápr. 27. 08:44
 24/30 anonim ***** válasza:
28%
A 4 év egyedüllét engem is elgondolkodtatna... inkább ezen rugózzon a kérdező, hogy a tökéletes pasija miért nem kellett ennyi ideig senkinek.
2022. ápr. 27. 12:27
 25/30 anonim ***** válasza:
71%
Lehet 4 évbe telt mire túl lett az Exén
2022. ápr. 27. 15:48
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Vagy lehet, még midig nincs túl valójában.

2022. ápr. 27. 17:21
 27/30 anonim ***** válasza:
44%
Vagy lehet, hogy "ha nincs ló, jó a szamár" alapon van együtt a kérdezővel.
2022. ápr. 27. 18:49
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
23-assal annyira egyetértek. Lehet itt álszenteskedni, de sok fiú van aki nehezen dolgozza fel, ha volt egy tökéletes barátnője. Lehet attól annyira sérülni, hogy évekig tart feldolgozni. Nekem is még van exem, akivel több mint 2 éve szakítottunk (4 éves kapcsolat) és máig nem dolgozta fel, mert én voltam neki a "tökéletes". Utána ugyanazt keresik évekig mindenkiben, vagy nem is próbálkoznak, és az évek alatt meg lemegy az önértékelésük. Sok olyanról tudok, akik a hibás önértékelésük miatt jöttek össze csúnyán fogalmazva szintjükön aluli lánnyal. Megalkusznak, ennyi.
2022. ápr. 27. 20:17
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Semmi tők esélytelen vagy!
2022. ápr. 27. 22:09
 30/30 anonim ***** válasza:

28# erre rá cáfolnék.

Bár a folyamat amit leírsz az valóban el kezdődik, de nem fogom le értékelni önmagam.

A tudat még azért ott van, hogy bizony volt ennek oka is.

És mikor letelik annyi idő, hogy érzelmileg "kihűlsz", utána tiszta fejjel azért én nem magamat marcangolnám.

Mondom ezt úgy, hogy pont egy ilyen szituban vagyok benne.

2022. ápr. 28. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!