Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kilátásai vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kilátásai vannak egy kapcsolatnak, melyben a múltbeli ex lényegesen szebb nő volt, mint az aktuális barátnő? (azaz mint én)

Figyelt kérdés

Két hónapja tartó, friss kapcsolatban vagyok. Nagyon szerelmesek vagyunk mindketten. Mindkettőnk számára ez a kapcsolat maga a csoda, mert mindketten már feladtuk a reményt a pártalásra, mikor találkoztunk, és fellobbant a láng. Harmincas éveink első felében vagyunk mindketten.

Ma történt, hogy szóba kerültek a múltbeli kapcsolataink, megbeszéltük, kinek mi volt a múltjában párkapcsolati fronton. Megtudtam, hogy neki csak egy kapcsolata volt előttem. Ha jól emlékszem, három évig tartott. 2018 év végén szakítottak, szóval nem egy friss történet. Kértem, mutasson képet. Rákeresett az exére Facebookon, megmutatta. Nem voltak ismerősök.

És hát mit mondjak... Nem egy csúnya nő az exe, sőt, átlag feletti szinten szép. Ráadásul a profilképe a Maldív-szigeteken készült. De ne egy ilyen szilikonos, vagy szanaszét sminkelt insta-macát képzeljetek el, és ne tangás-fenekes képeket képzeljetek el. Sose lennék féltékeny egy műnőre. Épp az a fájdalmas az exében, hogy egy rendkívül természetes, megközelíthető, szimpatikus, vidám kisugárzású nő, aki szerencsés az alakjával és az arcával is. Gyönyörűséges adottságai vannak hozzám képest.

Tény is való, ízlések és pofonok, de bármelyik férfi vagy nő megmondhatja, az exe sokkal szebb nő, mint amilyen én vagyok. És ez nekem fura. Számára nem fura, hogy egy sokkal kevésbé jól kinéző nővel kell randiznia, ágyba bújnia? Testre és arcra egyaránt értem ezt. Meg ha valaki olyan jó nőt megkaphatott, nem fura neki, hogy most egy maximum átlagos nővel van együtt? Nem tudom, így milyen kilátásai vannak a kapcsolatunknak. Eddig olyan biztos voltam magunkban, de már nem tudom, mit tartogat a jövő.

Az egyetlen vigaszom az lenne, ha a barátom lett volna az, aki kidobta volna anno az exnőjét, mondjuk mert megcsalta. De még ez sem így van. Az exbarátnő volt a szakító fél, a barátom nem akart szakítani.

2022. ápr. 27. 00:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

"szóba kerültek a múltbeli kapcsolataink, megbeszéltük, kinek mi volt a múltjában párkapcsolati fronton"

Minek???

2022. ápr. 27. 06:38
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
El fogod cseszni ezt a kapcsolatot... Az ex külsején való rugodzás 20 évesen még oké, de 30 felett szánalmas.
2022. ápr. 27. 06:39
 13/30 anonim ***** válasza:
56%

Magamból ki indulva, mint huszonéves, nekem nem fő szempont a kinézet (nyilván ettől még fontos)

A belső az ami igazán meg tud fogni egy lányban.

Pároddal nem véletlenül vagytok együtt.

Az az ő múltja, neked is van.

Én míg tartott a kapcsolatom, el követtem azt a hibát, hogy majdnemhogy a múltjára voltam féltékeny.

Nem szabad.

Azért van veled, mert megfogdtad és szeret.

Mellesleg az önképednek sem tesz jót.

Ha továbbra is foglalkoztat a dolog mond el párodnak, biztosan megérti majd.

De soha ne hasonlítsd máshoz önmagad, rossz út.

2022. ápr. 27. 06:49
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Komolyan leirom a normális véleményemet énis meg utánam mások is és le vagyunk pontozva??
2022. ápr. 27. 06:56
 15/30 anonim ***** válasza:
95%
A 2 hónapos tökéletes kapcsolat, ahol már a legelején a múltban vájkálnak. Vajon mit tartogat a jövő?
2022. ápr. 27. 06:59
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
#14 ja ezt én is néztem. Aki le pontozott ugyan írja már le, hogy mi miatt.
2022. ápr. 27. 07:01
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
16# Nem fogunk rá választ kapni..
2022. ápr. 27. 07:07
 18/30 anonim ***** válasza:
Én azért dobtam neked a zöld jelet ;)
2022. ápr. 27. 07:09
 19/30 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a hatvanpár %-os lepontozó bizottságot :D

Kb csak az értelmes válaszokat pontozták le. Van egy olyan tippem, hogy nem volt mèg közük nőhöz🫣

2022. ápr. 27. 07:44
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Meg mindig kevesbe szamit a ferfiaknak a kulso... A sztorid is jol mutatja. Te aggodsz egyedul rajta.
2022. ápr. 27. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!