Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mégis mennyit várnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mégis mennyit várnátok arra férfira, akiért odavagytok?

Figyelt kérdés

3 hònapja ismerem, személyesen ismertem meg.. messze lakunk egymástòl. Először csak chateltünk de nem napi szinten,mivel nem egy netfüggő srác és sokat is dolgozik. Egy héten 2x szoktunk beszélni telefonon is. Nem tudom,mit érez irántam. Saját szavaival nem mondta, 1-2 jelet küldött de nem akarom beképzelni sem. Messze lakunk, de volt olyan kedves és 1x meglepett lejött hozzám, jòl éreztük magunkat, megbeszéltük hogy lesz következő is. Viszont én fektetnék bele többet is mert kedvelem meg szìvesen elutaznék hozzá, hogy lássam de nőként, és hogy nem tudom mit is akar ìgy nem akarok elrontani, elsietni semmit.

Ti nők mégis mennyit várnátok egy férfira, hogy egy kapcsolat kialakuljon vagy hogy mozduljunk valamerre?

2022. ápr. 26. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
3 hónap alatt, azért szerintem bőven rá lehet térni a fontos dolgokra. Kérdezd meg tőle mennyire gondolja komolyan. Én három hónapot pl nem várnék, de ez én vagyok.
2022. ápr. 26. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Kor függő, aztán kérdés van e más jelölt....

Beszélgess sokat és kérdezz rá, ő mit keres.

1-2 héten már semmi nem múlik.

2022. ápr. 26. 20:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Félénk férfi, nem egy nagy csajozos. 3 honapja osmertem meg és mostanaban jutottunk el oda hogy ùjra láttuk egymást. Felhozta, hogy szeretne még látni, és nem os rohant le. Ezért én sem mertem megkérdezni hogy megis mit szeretne és hogyan. Nem szeretném elrontani azzal hogy türelmetlen vagyok.
2022. ápr. 26. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Max 1 hónap. Ha nem látok hapadást annyi időn belül valamerre, akkor nem húzom az időt.
2022. ápr. 26. 20:57
 5/8 A kérdező kommentje:

25/N vagyok. Én szerintem adok 1,5 hónapot, ha nem látom hogy haladnánk akkor sajnos elengedem.

Célozgattam már, hogy kedvelem, ezért is jött le hozzám, de ez ìgy kevés.. mennék én is hozzán ha zöld jelet adna, de nőként nem akarok én futni utána

2022. ápr. 26. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem 2050-re van esely arra, hogy osszejottok. Kiveve, ha a kapkodassal el nem rontod. Minek honapokat olni valamibe, aminek a progress szintje a nullat verdesi? Idomilliomos vagy? 30 ev az kb 10000 nap. Most kidobtal belole 90-et. Erre tovabb akarod emelni a tetet? Jo lesz az?
2022. ápr. 26. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi számít várásnak? Én 10 éve odavagyok érte. Ezalatt összesen 1x volt kapcsolatom, de azt is azonnal dobtam volna érte. Nem azért nem volt több, mert rá "várok", hanem azért, mert nem érdekelt más. Fogalmam sincs, mi lenne, ha egy csomó pasi tetszene egyszerre, mert nálam olyan még nem volt. Már végképp nem várok, mert elment és soha többé nem látom. De így sincs más, aki érdekel, és ha valami csoda folytán mégis megjelenne, most se küldeném el.
2022. ápr. 26. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes várni, beszélni kell. Főleg, hogy távolság is van. Azért, mert szerinted félénk, nem biztos, hogy nem csak annyi van benne, hogy helyben is csajozik, néha meg elmegy arra. Jobb tisztázni.
2022. ápr. 27. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!