Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, honnan látszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, honnan látszik rajtatok, ha odavagytok a barátnőtökért?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Amennyire látom az ismerőseimen

1.Bárgyú mosoly

2.Agyonistenítése a barátnőjének, valósággal való kapcsolat a 0-ra csökken

3.Üres tárca, minden szemetet megvesz neki

4.Infantilis beszélgetések a nőjével "te tedd le, nem te tedd le HIHIHIHIHIHI"

2017. jan. 5. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Az, ahogy ránézek sokat elárul.

GYakran hülyét csinálok magamból.

Azért igyekszem a realitás talaján megmaradni, de nem mindig sikerül, mert felhőtlenül boldog vagyok ha mellettem van. Odafigyelek rá, fontosak számomra az céljai, álmai is.

2017. jan. 5. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Lányként válaszolhatok?

A barátomon nagyon látszik. Már csak abból is, ahogy néz rám, de ezen kívül is ezer dologgal érezteti. Elsősorban azzal, hogy odafigyel rám. Tényleg elképesztő, volt már, hogy olyan dolgot kaptam ajándékba szülinapomra, amit fél évvel azelőtt említettem neki egyszer úgy mellékesen, hogy tetszik. Mindent megjegyez, ami velem kapcsolatos. Nem akar megváltoztatni a legapróbb mértékben se, de ha én elhatározom, hogy valamin változtatok, javítok magamon, akkor támogat. Sokat bókol, és érezteti, hogy én vagyok számára az első. Nem kell aggódnom más lányok miatt. Mindig kedveskedik valamivel, pl ha rossz kedvem van, akkor amíg zuhanyzok, addig gyújt pár gyertyát és önt két pohár bort, hogy romantikázzunk egyet, mikor végzek. Rám segíti a kabátot, ha eszik valami nasit, nekem meg foglalt a kezem, mert pl olvasok, vagy valami, akkor ad a számba néhány szemet. Mielőtt elmegyek fürdeni, felrakja a radiátorra a törölközőm, hogy jó meleg legyen. Sokszor rám mászik, és érezteti, hogy kíván, de nem erőltet semmit. Szex közben imád kényeztetni, nagyon figyelmes velem, mindent szívesen kipróbál, amire azt mondom, hogy tetszene. Odafigyel rám, meghallgat, ha jó történik velem, akkor velem örül, ha ügyes voltam, akkor büszke rám, ha szomorú vagyok, akkor megvigasztal. Ha úgy adódik, akkor megvéd másokkal szemben. Bármit megtenne értem önként. 100%-osan önzetlen velem szemben, ha kérném, bármijét nekem adná (nyilván nem kérem). Aggódik értem és félt engem, pl reggel mielőtt elmegy munkába elmondja, hogy vigyázzak majd a ház előtt a lépcsőn, mert csúszós, vagy ha kölcsönadja a kocsiját, akkor előtte megnézi a kerekeket, olajat, stb-t. Keres engem, érdeklődik irántam. Érdeklődik a hobbijaim, foglalkozásom iránt akkor is, ha régen nem különösebben érdekelték ezek a dolgok úgy magától. Igyekszik minél több közös programot szervezni. Őszinte és nyílt velem.

Most így hirtelen "csak" ennyi jutott eszembe.

2017. jan. 5. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:
3/: ez nagyon édes :)
2017. jan. 5. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez szép, de te is viszonszod ezeket, vagy elfogadott az alá-fölé rendeltségi viszony?

2017. jan. 5. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Természetesen viszonzom, én is igyekszem mindenben a kedvében járni, és figyelni rá, kedveskedni neki.

2017. jan. 5. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor számotokra még lehet boldog ez a világ :) Szép az ilyen.

2017. jan. 5. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott pár dolog: mer előttem sírni ha úgy van (mi ez, ha nem a bizalom jele?), nem féltékenykedik, nem hisztizik, szeretkezés után betakargat, mert tudja hogy fázós vagyok, bátorít, ha valamitől kicsit félek, egyenrangú félként kezel és tisztel, korrekten elmondja, ha valami bántja, nem csak duzzog, evidens számára a házimunka megosztása, nem utasítgat, nem követelőzik, a kellemetlen múltbeli emlékeimről szívesen beszél velem, és érdeklődve meghallgat, de nem faggatózik, nem erőltet semmit, a tőlem kapott ajándékokat nagyon nagy becsben tartja, ha beteg vagyok, akkor ápolgat.

Megfogtam vele az isten lábát, úgy érzem. :D

2017. jan. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!