Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is odavagytok a katona srácokért? Engem mindig felizgatnak ha látok egyet. Ti is így vagytok vele?
Figyelt kérdés
De nem csak ők, hanem a sima terepnadrágos srácok is izgatnak. És állandóan járok katonai ruha boltokba és vásárolok terep cuccokat. Szerintem ilyen fétisem van.2015. máj. 2. 13:39
2/12 anonim válasza:
Aha :D
Engem még a német fiúk izgatnak ennyire :D ha tudsz egyet szólj
16/L
4/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok de nekem is nagyon tetszenek a terepes dolgok :D de a magyar gyakorló , katonai ruha az nem az nem vmi jó főleg a téli kabát a mikádó az undorító és nem sok mindenre jó
5/12 anonim válasza:
engem a sima terepnadrágos srácok nem izgitanak de a katonák nagyon
6/12 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy csak akadnak akiknek bejönnek a katonák. Csak hát élőben még nem vettem észre ezt a nagy rajongást inkább az ellenkezőjét.
25F (katona)
7/12 anonim válasza:
Én se vettem észre h jobban érdekelném a nőket, viszont meglepődnek amikor kiderül rólam ...
8/12 anonim válasza:
Biztos akkor is tetszenének, ha elmondanák hány embert mészároltak le a Közel-keleten, akár civileket is.
9/12 anonim válasza:
Akkor összeveszel a kérdezővel ha lát valamelyikőtök egy német katonát? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!