Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig van kiszemeltetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig van kiszemeltetek? Mindig van egy olyan nő/férfi, akiért odavagytok?

Figyelt kérdés

Magamból indulok ki. Nálam olyan sosincs, hogy valaki ne tetszene igazán, viszont nem mindig kölcsönös a dolog. Ilyenkor is ismerkedek másokkal, persze nem túl nagy sikerrel...

Szóval nektek is mindig van egy kiszemelt, aki igazán megfog, míg másokkal csak akkor ismerkedtek, ha az illető nem jön össze?

2022. márc. 2. 14:04
1 2
 1/11 Lazy Lover ***** válasza:
77%
Mindig van de sajnos sose jön össze a dolog mert nem tetszem egyiknek se
2022. márc. 2. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nálam az a ritka, hogy valaki annyira tetsszen, hogy bármit is akarjak tőle. Ha egyedül vagyok szinte sosincs "kiszemeltem", ráadásul soha életemben nem ismerkedtem kifejezetten párkeresési céllal. Simán csak éltem az életem, jártam emberek közé és ha esetleg megismertem valakit aki nagyon megfogott akkor lettem nyitott arra, hogy ilyen célból folytassuk az ismerkedést.
2022. márc. 2. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
24%

15 eve nincs.

37F incel

2022. márc. 2. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Utoljára középiskolában volt. Tini dolog idealizálni másokat.

Ha valaki megfog az kölcsönös, kapcsolat lesz belőle.

2022. márc. 2. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Soha nem látok olyat aki tetszene.

Ha meg nagy ritkán mégis, az meg teljesen véletlenul pont viszonzott, és azzal járok akkor.

De sem kapcsolat mellett előtt után nekem ez rendkívül ritka :(

2022. márc. 2. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Igen, csak annak sose kellek, más meg nem érdekel, így kb.sosincs kapcsolatom. Ez azért van, mert, ritkán tetszik valaki. A legtöbb pasi selejt, olyat meg nem fogok tartani, csak hogy legyen.
2022. márc. 2. 15:47
 7/11 A kérdező kommentje:
6: Üdv a klubban, én is vénlány maradok.
2022. márc. 2. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem az nem zavar, de az igen, hogy NEKI nem kellek😭

2022. márc. 2. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, de fölöslegesen.
2022. márc. 2. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincsen. Általában csak úgy hozzám csapódnak az emberek.
2022. márc. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!