Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy lány,de nekem egyáltalán nem tetszik,nem az esetem, hogyan utasítsam vissza a szerelmét?
Egy társkeresőn ismerkedtünk meg egymással,találkoztunk beszélgettünk és utána feljöttünk hozzám filmezni.
Igen szexeltünk egyet,már előtte hónapok óta nem voltam nővel,de alapvetően nem tetszik.
Hogyan utasítsam vissza a szerelmet,hogy lehetőleg a legkevésbé bántsam meg lelkileg.
Jól van elég volt.
Nem a kérdésre válaszol a többség innentől kezdve fölösleges ez a kérdés.
Álszent banda a többség.
Nem leszek vele együtt csak azért mert egy alkalommal lefeküdtem vele
Nem ígértem neki semmit,ő akarta hogy menjünk fel hozzám,mert kint fújt a szél,ő kezdett el nyomulni rám már az első randin,én pedig úgy voltam vele,hogy miért ne.
"ő akarta hogy menjünk fel hozzám,mert kint fújt a szél,ő kezdett el nyomulni rám már az első randin,én pedig úgy voltam vele,hogy miért ne."
Ezért kurt meg téged Ő
Na csak hogy értelmes válasz is legyen mert kioktatást már kaptál eleget ahogy látom:
Így is-úgy is megbántod a lányt szóval itt már azon van a hangsúly, hogy ennél jobban ne taposd meg. Én a helyedbe finoman megmondanám “Figyelj, a múltkori dolog ami történt úgy érzem nem volt helyes és szégyellem magam, mert nem vagyok szerelmes beléd. Gyönyörű, kedves lány vagy (itt simogasd az egóját egy kicsit) de nem hiszem hogy összeillünk. Megértem a haragod és teljesen jogos. Sajnálom és remélem megtalálod a párod, mert igazán megérdemled.”
Amúgy meg lehet savazni a kérdezőt, de az a nőről is elárul (nem keveset) hogy már az első randin alávágta magát. Ki mint vet ugy arat. Ha nem akarod hogy olcsó nőcskének tartsanak ne ba$zasd meg magad az első adandó alkalommal.🤷♀️
(Nő vagyok, voltam én is pofára eljtve, de azért tartása legyen már a hölgynek, magának is köszönheti ezt)
"nőről is elárul (nem keveset) hogy már az első randin alávágta magát. Ki mint vet ugy arat. Ha nem akarod hogy olcsó nőcskének tartsanak ne ba$zasd meg magad az első adandó alkalommal.🤷♀️"
Pali miért b.szatja meg magát az első adandó alkalommal?:D
Elég könnyű egy farok, nem kell sokat tenni érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!