Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi fél éves 'barátság extrákkal' kapcsolatban egyáltalán semmi mély érzést nem érez a nő iránt?
Én egy ilyen kapcsolatban vagyok (én vagyok a nő). Én szép lassan kezdek beleszeretni, ő viszont a mai napig állítja, hogy nem érez mélyen irántam,de ha felmerül a gondolat, hogy véget vetek ennek az egésznek, teljesen maga alatt lesz, jönnek a 'nem akarlak elvesziteni', stb. szövegek. De ha ennyire nem akar elveszíteni, és közben semmit nem érez, akkor miért van velem? Úgy értem, akkor miért nem keres más szexpartnert, vagy szerelmet? Senki mással nem ismerkedik, mondhatni kivonta magát a külvilágból, non-stop velem akar lenni, rengeteg közös programot csinálunk, kézen fogva sétálgatunk, romantikus dolgokat élünk meg. És mindeközben olyan hihetetlen, hogy semmit ne érezne.. Szóval azt mondja, nem akar kapcsolatot, de a tettei, és ahogy egyáltalán együtt vagyunk (nem csak kettesben, hanem az ismerősi, családi kör is tud rólunk, ismerjük egymás családját, barátait), olyan, mintha valódi kapcsolatban lennénk.
Bevallom, nekem is jó így, de nem tudom, meddig.. Mert amikor azt mondják, milyen szép pár vagyunk, szörnyű azt mondani minden alkalommal, hogy 'nem vagyunk egy pár'.
Szerintetek miért van ez? Ha csak a szex miatt lenne, akkor miért jó az ha fél év után is ugyanazzal a 'szexpartnerrel' van a férfi? Miért nem él a vadászösztöneinek, és kezd el hódítani másokat? Annyira nem értem, de ha elkezdünk egymással erről beszélgetni, csak annyit mond, hogy legyek türelmes, várjak rá, és majd egyszer valamikor felvállalja a kapcsolati státuszt.
Vagy én látom rosszul? Hiszen egész életemben azt láttam, és arra neveltek, hogy a kapcsolat akkor kapcsolat, ha ki van mondva, hisz azzal 'mutatod', hogy igen, felvállaltad a másik felet, mint párodat, társadat.
Ui: Volt pár kapcsolata előttem, elvileg akkor mindig szerelmes volt, és vagy átverték, vagy a kötöttségtől megijedt, és az amúgy tökéletes kapcsolatból ő lépett ki..
Igen végülis, és amúgy ez az előző kapcsolataimból mind hiányzott.. Mindent megbeszélünk, az élet nagy dolgait, apró dolgokat, rengeteget nevetünk, hülyéskedünk, segítünk egymásnak mindenben, támogatjuk egymást, stb.
Többiek, #2-es. És ti is hisztirohamot kaptatok volna, ha felmerült volna a kapcsolat vége? És a sok szexen kívül milyen volt a kapcsolatotok? Mi azért annyira sokat nem szexelünk, inkább minőségi időt élünk meg, gyertyafényes vacsikat csinálunk, tarsasozunk, moziba járunk, kirándulunk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!