Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél éves kapcsolatnál már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves kapcsolatnál már lehet látni, hogy mennyire lesz jó a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Úgy értettem, hogy vannak-e ilyenkor már jelek hogy mennyire lesz hosszútávú.

Érdekelne még, hogy fél év múlva normális ha már nem abban a rózsaszín ködben van a kapcsolat? Például, nem olyan romantikus üzenetek vannak például, hanem mondjuk "Hogy telt a napod?" , "Hogy aludtál?" meg ilyesmi "hétköznapibb dolgok.

Néha úgy érzem mintha ahhoz képest, hogy fél éves kapcsolat (nagyjából), mintha mélyebb lenne... ismerem az anyukáját, a barátok egy részét...meg elég komoly dolgokat is meg tudtam vele beszélni, például segített mikor elég komoly(egézségi,családi) gondom volt és sokat aggódtam...igyekszik segíteni nekem akkor is ha tanulásról/munkáról van szó...fáradtan is jót tudunk beszélgetni, van hogy egy fárasztó nap után együtt megyünk haza (nem lakunk együtt).

Arra próbáltam kilyukadni, hogy az normális ha ilyenkor már kevésbé van meg a rózsaszín köd?

Egy kis ideig kihagyott belőle a szenvedély, de ezt megbeszéltük és az már rendben van, bókol megint, meg kifejezi hogy tetszem neki. Én inkább az érzelmi mélységre gondolok, kicsit furcsa volt nekem, ezt amúgy egy féléves kapcsolatnál valahogy nem tudnám elképzelni. Egy egy évesnél vagy két évesnél már inkább.

2018. febr. 1. 08:23
 1/8 A kérdező kommentje:

Az is igaz, hogy ő már 30, szóval nem huszonéves.

De a kortól függetlenül szerintem bármilyen korú az ember, idő kell hogy tényleg érzelmileg magas szintű legyen a kapcsolat.

Mikor veszekedtünk, azt gyakran én indítottam hülyeségeimmel, de aztán mindig kibékültünk. Volt aki azt mondta hogy emiatt olyanok vagyunk, mint a házasok.

(Persze igyekszem nem elszúrni a hülyeségekkel)

2018. febr. 1. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj magadnak problémát, mikor nincs probléma mai adását láttuk. Zene következik.

Most ha azt mondja neked valaki, hogy fú ez így szar, akkor te szakítani fogsz? Ha megkapod tőle, amire szükséged van, mind testileg, mind lelkileg, mind szexuálisan, akkor miért pörögsz ezen?

2018. febr. 1. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:

A főkérdésre: Saját tapasztalatom szerint lehet h látod h milyen lesz,de nem az nem azt jelenti, hogy be is akarod ismerni magadnak.

A többire: Egy kicsit már jobban összeszoktatok. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret vAgy hogy nem vagy neki különleges. Az hogy kérdez tudhatod hogy gondol rád. Azt hogy milyen és hogy miket tesz mellette azt pedig te tudod, a te saját szemszögedből. De mivel megbeszéltétek ezt a dolgot és tesz is ellene, szerintem ne kombináld túl a múltat. Ha nem szeretne, lesz*rná amit mondtál neki, legalábbis a tettek terén.

Szerintem.

26f

2018. febr. 1. 08:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam hogy mások is éreztek-e ilyesmit fél év után.
2018. febr. 1. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Normális, főleg ha érettebb a partnered...na látod én pl ezért nem kezdek 44 évesen 20 éves csajokkal ( pedig odavagyok a fiatalos szépségükért és lenne alkalom is), mert érzelmileg, tudatilag ők másképp működnek, ami természetes amúgy...
2018. febr. 1. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Egyszerű a recept: jól érzed magad vele? Akkor maradjatok együtt. Ha vannak problémák és megoldhatóak, akkor tessék megoldani, ha nem megoldhatóak és nem jó együtt, tessék szétmenni.

Senki sem fogja nekem megmondani, hogy a párod ki fog-e magából fordulni egy évvel később, vagy meg fog-e változni (vagy te) annyira, hogy nem működik a dolog. Azt sem tudja senki neked megmondani, hogy amilyennek ismered, az mennyire alapos, reális kép róla. Volt, akivel fél éves kapcsolatban minden tökéletes volt, szinte semmit nem veszekedtünk, rá egy évvel meg úgy lezüllött és kifordult magából, hogy sem előtte, sem utána nem virrasztottam és sírtam annyit. Mások meg másképp voltak ezzel, nehezen indult a kapcsolatuk pl, vagy ugyanolyan jó maradt. Ugyanúgy a szenvedéllyel is. Mellettem pl kár keresni, én nem tudom túlpörögni már ezt a szerelem-témát azóta, szolidabban szeretek, de stabilabban. Mások másképp vannak vele.

Félév az lófhasz.

2018. febr. 1. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Egy fel eves kapcsolat altalaban meg “tokeletes”. Majd ha egyutt eltek legalabb 1-2 evet, kiderul.
2018. febr. 1. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen.

Fél éves kapcsolatban az exemmel még minden okés volt.

Egy évre rá (1,5 év) pedig kezdett romokban heverni a dolog, mert egy éretlen, sokszor önző nagy gyerek volt nulla véleménnyel és kommunikációképességgel.

Lassan két éve vagyok együtt a párommal és teljesen normálisan élünk, szeretjük egymást, a problémákat megbeszéljük, kiegészítjük a másikat, egymás mellett állunk, pedig eleinte kérdéses volt, hogy geyütt leszünk-e (1000km volt köztünk).

2018. febr. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!