Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha 8 hónapja úgy érzem hogy nem kell nekem barátnő egyáltalán?
Figyelt kérdés
8 hónapja mentünk szét exemmel van 1 közös gyerkőc öt részben enis nevelem szóval nem hagytam el mi den nap látom vigyázok rá játszunk.
Exem otta nem igazán ismerkedem nem voltam bele se szerelmes már szóval nem szerelmi bánat miatt. csak nincs kedvem az egészhez szexualitást meg tudom kapni pénzért is. szerelemre meg nincs szükségem úgy érzem elfáradtam vegleg .aztán itt vagyok 26 évesen
Szóval szerintetek normális hogy 8 hónapja nem is nagyon ismerkedem?
Csak úgy elvagyok egyedül.
#Egyedulet
2022. márc. 7. 19:21
1/4 anonim válasza:
Egy csomó klassz dolgot lehet csinálni, pl helyesírást gyakorolni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez talán a legfontosabb dolog az életben xd
2022. márc. 7. 20:30
3/4 anonim válasza:
"nincs kedvem az egészhez szexualitást meg tudom kapni pénzért is"
Ha neked megfelel azon a szinen vegetálni és van hozzá gusztusod, akkor tényleg minek keserítenéd valaki életét egy kapcsolatban :D
4/4 A kérdező kommentje:
3 # lehet igazad van nincs nekem erre időm másokkal foglalkozni persze jó beszélgetni néha masokkal is de az állandó figyelem és kedveseg nehéz nekem
2022. márc. 8. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!