Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyulnátok hozzá ha egy roma vagy egy
néger pasi próbálna veletek ismerkedni?
Egyiknek sem lenne esélye.
2022. ápr. 25. 21:41
Arab és roma férfiakkal nem jönnék össze, teljesen más kultúra és én feminista nő vagyok. Nem lenne jó vége. Lehet mondani, hogy rasszizmus, de egyszerűen túl sok a negatív tapasztalat a környezetemben. A négerek soha nem tetszettek. Egy-két félvér színész megfog, de alapvetően se az arcszerkezetük, se a bőrük nem tetszik. A cigányok közül is sokan már arcforma, illetve testalkat miatt is kiesnek.
Alapvetően nekem a kreol bőr sötét szem és haj tetszik, de, nagyon ritka, hogy egy cigány férfi tetszen meg, talán 1-2 ilyen férfi van a magyar közelében, a való életben meg ritka mint a fehér holló, pedig akad belőlük bőven a városban, emellett az a tapasztalat, hogy a kor nekik kifejezetten rosszat tesz.
Tehát, több szempontból is nem.
2022. ápr. 25. 21:52
Ugyanaz vonatkozik rájuk, mint a fehérekre. Ha normális életet él, értelmiségi családból jött diplomás férfi, akkor nem mondanék nemet csak a bőrszíne miatt.
2022. ápr. 25. 22:00
2022. ápr. 25. 22:06
Félig roma exem van, rendesen dolgozott, a családja szintén, nem tartották a kultúrát. Sosem volt konfliktus a származása miatt, köze sincs hozzá, amiért végül szétmentünk. Én a maradi, begyepesedett embereket bőrszíntől függetlenül nehezen viselem el. Tök mindegy, hogy egy magyar vagy egy roma próbálna a konyhába kényszeríteni 3 gyerekkel, nem lennék hajlandó erre az életmódra. Ha valaki nyitott, modern felfogású, szorgalmas, nem érdekel honnan jött. A fekete férfi necces, egyszerűen nem vonzottak soha. Taszít az arcszerkezetük, életemben ha 2-3 fekete pasira mondtam, hogy jól néz ki. Ázsiaiakkal hasonló viszonyban vagyok, pedig emberileg velük kifejezetten pozitív tapasztalataim vannak.
2022. ápr. 26. 00:35
Roma esélytelen, nem kockáztatom meg azt, hogy eljárjon a keze egy-egy vitánál. Fekete pasi pedig csak akkor, ha magyar az anyanyelve, mert nem jövök össze olyannal, akivel nem tudunk mély beszélgetéseket folytatni. Tudok angolul csevegési szinten, de nincs kedvem minden mély beszélgetésnél mutogatni meg körülírni az első dolgot, amit nehezemre esik megfogalmazni, nekem az nem bensőséges.
2022. ápr. 26. 04:51
Egyik sem kéne, de cigány meg végképpen nem. Büdösek, és ezen nem segít napi 5 fürdés sem. Undorodom tőlük.
2022. ápr. 26. 05:44
Ugyanannyi az esélye => bárki próbálkozna nemet mondanék, van párom. :D
Amúgy nem igazán tetszenek külsőre. Nekem inkább a világos haj - világos szem az ideálom.
2022. ápr. 26. 07:50
Roma kizárt. Feketével nem lenne baj, de a családom túlságosan is rasszista. Nem akarnám ilyen közegbe hozni.
2022. ápr. 26. 11:30
"Ugyanolyan eséllyel indulnának nálatok mint egy fehér bőrű magyar pasi?"
Rasszistának fogok tűnni, de nem. Egy fehér bőrű, magyar férfi jóval nagyobb eséllyel indul nálam, mint egy roma vagy egy néger. Egyrészt a kultúra miatt is, másrészt meg nekem nem jön be a sötétebb bőr (a latinos kreol sem).
2022. ápr. 27. 16:55
Kapcsolódó kérdések: