Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy viszonyulnál egy néger...

Hogy viszonyulnál egy néger (egyetemi, főiskolai) kollégiumi szobatárshoz?

Figyelt kérdés
Nem afrikából jött, hanem Magyarországon nőtt fel.
2010. júl. 31. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Amíg nem lesz fakanál, addig nem kell tőle tartani.
2010. júl. 31. 16:53
 2/10 anonim válasza:
84%
barátságos lennék vele mert az apukám is néger és itt nőttem fel magyaroraszágon sose utáltam senkit a cigányokon kívűl akik megkeserítették az életem tehát úgy visznyúlnék hozzá mint bármely más emberhez
2010. júl. 31. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát ha itt nőtt fel, akkor nincsenek köztünk kultúrális különbségek, én valószínűleg ugyanúgy viszonyulnék hozzá, mint egy bármelyik másik ismerősömhöz. Meg nem attól függ a viselkedésem, hogy milyen a bőrszíne, hanem attól függ, hogy ő hogyan viselkedik. Ha normális, akkor mindegy, hogy sárga vagy fekete vagy fehér.

Ha egy gyökér, akkor is tökmindegy, hogy sárga vagy fekete, vagy fehér, ugyanúgy nem fogom bírni... :P

2010. júl. 31. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Szóval én kifejezetten normálisan viszonyulnék hozzá, na, csak ez lemaradt... :/ 22L
2010. júl. 31. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nem lenne vele, de egy barna bőrűnek nagyon nem örülnék.
2010. júl. 31. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálam attól függ, mennyire rendezett, tisztelettudó, széthányja-e, feltúrja-e a szobát vagy sem. :D

Na pl. lesz egy szaktársam, aki négy éven át évfolyamtársam volt - származásilag félig magyar, a testvére is itt született, csak magyarul beszél, bizonyos órákon előttem ült, stb. Nincs vele semmi bajom, sőt, bár nem tudom, mennyire zajos, mekkora rumlit hagy maga után.

2010. júl. 31. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Én kifejezetten örülnék, ha külföldi szobatársam lenne:)
2010. júl. 31. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát még mindig jobb, mintha cigány szobatársam lenne. Nem sok néger ismerősöm van (egy se) ezért egy ideig fura lenne, de igyekeznénk nem éreztetni vele.
2010. júl. 31. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha lány lenne, akkor megdugnám, ha csávó, akkor együtt rajolnánk :D
2010. júl. 31. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy ideig egy kicsit furcsa lenne, de megszoknám.
2010. aug. 1. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!