Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az élet egy hivatásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az élet egy hivatásos személlyel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt rendőr, katona, stb...

Mennyire viszik haza a munkájukat? Stressz szinten.

2022. ápr. 25. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Embere válogatja, de sztem nem viszik haza, örülnék, ha vége a műszaknak.
2022. ápr. 25. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Én megtanultam ezt jól kezelni. A szolgálat végén a csillagos inggel/pólóval együtt én bezárom a szekrénybe az aznap ott történteket is.

Nem viszem haza. Nyilván kell egy kis átállás de minimális.

A szetereotípiákkal ellentétben nem minden rendőr/katona/mentős veri a családot és iszik a stressz miatt.

2022. ápr. 25. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom mentős, én kórházban dolgozom. Nem nagyon szoktuk hát vinni a munkát, csak ha valami felzaklat minket (pl komolyan sérült/elhunyt gyerek, tragikus esetek), ezeket ilyen jól esik megbeszélni, és ha láttunk valami nagyon vicceset (számunkra) munka közben, akkor azt is elmeséljük. Ezeken kívül ugyan olyan témákról dumálunk mint bárki más. Mivel ő 24/48azik, nekem meg változó a beosztások igyekszünk minden közös időt kihasználni.
2022. ápr. 25. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
*haza vinni, ilyenkor jól esik (#3-as vagyok, bocsi az elgépelésekért).
2022. ápr. 25. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!