Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy bizonyos személlyel folyton összesodor a sors azzal lesz komolyabb dolgom valamikor?
Tudom kicsit fura a kérdés. Azt értem alatta, hogy egy oviba jártunk, egy csoportba, ovis ballagáson ő volt a párom, egy általánosba jártunk, egy hittanra, együtt konfirmálkodtunk, ahol szintén egymás mellett álltunk, ugyanabba középiskolába járunk (idén kezdjük), és azt hiszem a kolesz is ugyanaz lesz.
Nem voltunk soha barátok, pár szót beszéltünk csak, de nekem ő tetszett, és teljesen úgy tűnt a jelekből, hogy én is neki, de mikor valaki mondta neki hogy nekem tetszik, ő azt mondta tudja. Szóval nem különösebben érdekelte.Ja az még kimaradt, hogy a konfirmációs ebéd ugyanabban az étteremben, szomszédos asztalnál volt a két családnak (ezt nem tudta senki előre,teljesen váratlanul ért).
Szóval nagyjából ennyi. Ezek a dolgok jelentenek valamit, vagy csak én vagyok ilyen naiv? Lehet még köztünk valami? Légyszíves legyetek kíméletesek, de őszinték. A normális válaszokat előre is köszönöm!
#1: Köszönöm szépen a választ! :)
#2: Az ovi meg az általános oké, hogy egy környék, de egymás mellet két általános is van. Étteremből sem csak egy van a belvárosba, és 20 konfirmandus volt, és ebből pont mi ketten mentünk ugyanabba az étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!