Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (többi lent )
Figyelt kérdés
Szerettem egy fiút. Mondjuk 3 éve mostanáig. Bár sose tudtam ezt időben mérni, mert próbáltam mindig elfeledtetni magammal. A lényeg az, hogy osztálytársam volt, és mindig nehéz volt kivernem őt a fejemből. Most viszont valahogy úgy érzem sikerült elfogadnom, hogy csak barátok vagyunk és ennyi. Már lassan ott tartok, hogy semmit nem érzek iránta, de ilyenkor mindig közbeszól a sors. Szóval miért van az , hogy amíg rajongtam érte , és vártam hogy írjon nekem, sosem írt. Most meg mikor már szinte úgy telnek a napjaim, hogy eszembe sem jut, rám ír. Miért csinálja ezt? Mintha valami azt akarná , hogy ne tudjam elfelejteni. Nem értem. A sors iróniája az hogy mikor vártam nem írt, most meg ír, pedig már lesz*rom őt?2016. jún. 27. 22:04
1/9 anonim válasza:
te tudod.. Tényleg les*arod?? Mert szerintem akkor nem írtál volnál ki kérdést, hanem hagyod elmenni magad mellett, szerintem még bejön neked, csak elnyomod magadban..
2/9 A kérdező kommentje:
Jó , lehet hogy bejön még. De rájöttem más fiúk is vannak. És fas*ért vártam rá éveket, nem kellettem neki. Már tovább is lépnék, és aztán beugrik a képbe. Oké, lehet csak azért írt mert haverok vagyunk még mindig . De máhh..
2016. jún. 27. 22:12
3/9 anonim válasza:
Ez azért van ,mert egy elérhetetlen lányt jó érzés lenne megszerezni, jobb ,mint egy nyomulóst.
4/9 A kérdező kommentje:
De itt nincs szó elérhetetlen lány szerzésről
2016. jún. 27. 22:26
5/9 Adelll válasza:
Lehet csak baratsagbol irt. Beszelj vele de csak ugy lazan. Kozbe ismerkedj nyugodtan mas sracokkal. De ha ugy tunik majd h tobbet akar akkor adj neki egy eselyt.
6/9 anonim válasza:
Most talán azért ír, mert felszabadult a nyomás alól. Nem tudom, mennyire éreztetted vele a rajongásodat, meddig jutottatok el, de megeshet, hogy ő is érezte, hogy nem közömbös neked, így megtartotta a két lépés távolságot, nehogy azt hidd, hogy viszonozni akarja az érzéseidet. De ez csak egy ötlet a részemről.
7/9 A kérdező kommentje:
Rajongásomnak semmi jele nem volt. Sőt , ő többet közeledett, meg nyitott, én nem akartam neki sose mutatni semmi jelét a vonzalomnak.Lehet tényleg csak haverságból írt, de tudni kell róla, hogy kevésszer ír rám. És mikor vártam hogy írjon akkor nem tette.
2016. jún. 27. 23:21
8/9 anonim válasza:
mert buta voltál és amikor úgy gondolta ír akkor nem adtál neki jelet
szted mit gondol akkor? "fuh ennek a csajnak biztos bejövök azért szar le"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!