Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény hogy jelentkezik majd?
Figyelt kérdés
Buliban táncoltam egy csajjal, én tetszettem neki, ő kezdeményezett. Petting volt de nem tudtam megcsókolni a tömegben közepén, mert kínosnak éreztem.Ezért inkább kihívtam beszélgetni, de benn akart maradni még bulizni mert akkor ért be a buliba. Később visszamentem a barátaimhoz, gondoltam ha nem akar kijönni, hát majd ráírok másnap(kaptam instagramot). Bekövettük egymást, rá is írtam másnap, de több mint 1 napja nem válaszol, meg se nézte. Az intagram nem mutatja hogy online meg mikor volt utoljára fenn. Kiraktam egy storyt is 20 órája de még azt se látta. Ilyenkor szerintetek mi lehet? Remélem hogy tényleg valamiért nem tud fenn lenni, nem pedig az van hogy nem érdeklem már. Ő flörtört velem meg bókolt,lehet hogy csak az este akart velem lenni, de én sajnálom, nem tudok a tömeg közepén csókolózni, el kell hívjam kettesbe.
Jézusom, azt hiszem, ebből az életérzésből már 'kiöregedtem'. De nekem, vén satrafának (54N ) magyarázd már el, hogy milyenek azok a körülmények, ahol megcsókolni nem lehet egy lányt, de pettingelni igen? A pettingnél nem zavartak a többiek?
2022. ápr. 24. 17:44
2/16 anonim válasza:
Nekem is ez volt az első gondolatom,pedig 32F vagyok xD
2022. ápr. 24. 17:53
3/16 A kérdező kommentje:
De zavartak,rövid ideig tartott, de az azért volt mert ő bújt hozzám meg húzott magához, nem bírtam sokáig már, ezért hívtam ki,de mivel nem akart kimenni, így nem lett semmi
2022. ápr. 24. 17:54
4/16 A kérdező kommentje:
Magamtól nem csináltam volna
2022. ápr. 24. 17:54
5/16 anonim válasza:
Ha tényleg flörtölt volna, vagy bejöttél volna neki, akkor kiment volna veled. Engedd el...
2022. ápr. 24. 18:17
6/16 anonim válasza:
Kétszer kellett elolvasnom, mert nem akartam hinni a szememnek a petting mehet buli közepén, de a csók kínos? 😁😁 Nem lehet, hogy nagyon részeg vagy esetleg más tudatmodosító hatása alatt volt és igazából már nem is érdekli az egész?
2022. ápr. 24. 18:39
7/16 A kérdező kommentje:
Lehetséges, bennem is volt pia bőven
2022. ápr. 24. 19:05
8/16 anonim válasza:
Ööö, nem azért de discoban az emberek szeme láttára pettingeltél az tudd, hogy ugyanúgy közszemérem sértés és csak szerencséd volt, hogy nem hívták a rendőröket. De én leginkább azon kamillázok, hogy te a csókot szégyellted az igen.
Az nem fordul meg a fejedben, hogy aki netalántán látta az azt mondta fuuuj, de a csókra meg nem gondolták volna ezt? Fordítva vagy bekötve? Ja, hogy a pia. Hát ö izé, akkor lehet kevesebbet kéne innod ilyenkor buliba nem?
2022. ápr. 24. 19:29
9/16 anonim válasza:
Ja és még azt írnám, hogy tisztelni kéne a másikat, a lányt, akkor is, ha ő is alkoholoizált állapotban volt, és nem rácuppanni, mint tenyészbika a tehénre mindenki szeme láttára. Ez amit írtál kb. olyan mint mikor tenyészerepen beengedik a bikát a tehenek közé. Te sem gondolkodsz komoly kapcsolatban, bár azon se csodálkoznék, ha netalántán lenne párod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!