Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több a szép nő a világon mint jóképű férfi?
Figyelt kérdés
Mindenki hozott anyagból dolgozik(genetika).
A mai világban mindkét nemtől elvárják az átlagból való kitűnést.
2022. ápr. 23. 17:25
A kérdező szavazást indított:
Szép nőből van több!
Jóképű férfiből van több!
30 szavazat
1/23 anonim válasza:
Nőként úgy gondolom, hogy sokkal több nőt tartok vonzónak mint férfit.
Az meg nem érdekel ki mit vár el:)
2/23 A kérdező kommentje:
1.
Ezt heteroszexuális nőként írod?
2022. ápr. 23. 17:28
3/23 anonim válasza:
Nem, hanem több az önmagára igényes nő, mint az önmagára igényes férfi.
5/23 A kérdező kommentje:
1.Értem!
3.Én született szép emberekre értettem, de amit írtál az igaz!
2022. ápr. 23. 17:33
6/23 anonim válasza:
Nőként elég a smink az arcodra,
Férfiként meg gyúrd magad spártai harcosra.
7/23 anonim válasza:
Nőként én is úgy látom, hogy több a szép nő. A nők sokkal többet tesznek a külsejükért, míg a férfiak nagy része elvan azzal, hogy zuhanyzik, borotválkozik, néha hajat vágat. Kamasz lányom van, és már ez a korosztály is sokszor diétázik, tornázik, törődik a hajával, bőrével, hogy jobban nézzen ki. A született szép embereknél sem mindegy, hogy mennyit törődik magával, láttam már szép lányt pár év alatt teljesen lepukkanni. És míg a nők egy része szülés után is tornázik, diétázik, hogy visszanyerje a formáját, addig a férj meg büszkén növeszti a pocakját, mert ő férfi.
8/23 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek a férfiak is lehetnének olyan arányban vonzó emberek mint a nők?
Arcunkkal,testünkkel való törődés kérdése?
2022. ápr. 23. 18:28
9/23 A kérdező kommentje:
Akkor a férfiak tönkreteszik a született szépségüket?
2022. ápr. 23. 18:31
10/23 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen igen, az persze már más kérdés, hogy a férfitársadalom nagyobbik hányada ezért szorgosan és folyamatosan leb*zizná az illetőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!