Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? L
Figyelt kérdés
Reggel találkoztunk egy 35 körüli munkatársammal (én 20 leszek), akivel nem vagyunk ilyen közvetlen, beszélgetőviszonyban. És amikor észrevettük egymást és ugye köszönt, akkor kb a szememtől kezdve a hasamig így végignézett rajtam. Ez nem az első ilyen vele.2022. ápr. 23. 13:34
1/17 anonim 

válasza:

Valószínű. De szerintem kicsi az esélye, hogy lépni fog a korkülönbség miatt. Szóval valahogy jelezned kell, hogy akarod szerintem.
2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem tudja, hogy tetszik nekem.
2022. ápr. 23. 13:55
3/17 anonim válasza:
Bejössz neki, mert egyszer végignézett rajtad?
Szent Isten...
4/17 A kérdező kommentje:
3
Olvasd el az utolsó mondatot.
Szent Isten...
2022. ápr. 23. 14:03
5/17 anonim 

válasza:

Nem, nem tudja és a szájába kell rágni.
30F
6/17 anonim 

válasza:

#2 lehet tudja, de egyrészt ez nem ugyanaz, hogy akarnál is valamit. Másrészt meg ez nem egy mindennapi dolog, szóval lehet nem akar kitenni ennek. Hidd el másik oldalról is durvának tűnik ez a korkülönbség dolog, mégha izgató is esetleg. Könnyű elmenni egy ilyen kölcsönös tetszés mellett.
7/17 anonim 

válasza:

Lehet tetszel neki külsőre, de ez még nem jelenti, hogy akarna is tőled valamit. Kapcsolatra nagy a korkülönbség és így, hogy munkatársak vagytok, az nem játszik, hogy lefekszik veled, majd lelép.
8/17 anonim 

válasza:

Nagy eséllyel akkor sem fog kezdeményezni ha tetszel neki mert manapság már azért is felnyomnak HR -nél a hölgyek ha csúnyán nézünk rájuk úgyhogy munkahelyen jobb hozzájuk sem szólni.
Próbáltak már kirúgatni mert a liftben dekoltázst néztem.
9/17 anonim 

válasza:

En szoktam meloba csajozni kapcsolatom is volt meg kavarasok is
10/17 anonim válasza:
Fogd fel, hogy az emberek időnként végignéznek egymáson.
Szent isten...
Ha ennyire akarod tudni, tetszel-e neki, miért nem kérdezed meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!