Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal vagyok, pl parkban ülünk, az elsétáló nők miért lesik a barátom? Nekem eszembe nem jutna egy pár egyik tagját lesni
Figyelt kérdés
Mi lehet emögött?2022. ápr. 21. 17:06
21/30 A kérdező kommentje:
Légyszi avassatok be
2022. ápr. 21. 18:11
22/30 anonim 

válasza:

Foglalt pasikat szeretik a nők..
23/30 anonim 

válasza:

Anyukám, picit agresszív vagy. Este leszedted már az emberről a keresztvizet, mert itt a gyik-n megírta xy, hogy biztos ő flörtöl a nőkkel, azért nézik?
Mi lenne, ha inkább örülnél neki, ha megnézik a pasidat, mert jól néz ki. Te meg örülhetsz, mert a tied. Ez így nem jó? Miért kell a kákán is csomót?
24/30 A kérdező kommentje:
Észre se vennék. Ő hívja fel a figyelmet magára.
2022. ápr. 22. 14:17
25/30 anonim 

válasza:

Azzal kezdted nem láttad srác nézi e őket
Mégis láttad?
26/30 A kérdező kommentje:
Csak belegondoltam amikor látom miket csinal.
Plusz a parkban a csajok eleve bambán jöttek kb le se sz.rtak minket.
Nem nehéz osszerakni, miert figyelt fel az egyik.
2022. ápr. 22. 17:17
27/30 A kérdező kommentje:
Plusz ugye alapbol nincs ilyen a nőkben hogy egy parkban egy szerelmespár ferfi tagja most akkor kihívas lenne. Bennem sincs. Leaz.rom a szerelmes párokat.
De ha a pasi néz, bámul engem, az nekem ia feltűnne.
2022. ápr. 22. 17:18
28/30 A kérdező kommentje:
*is
2022. ápr. 22. 17:18
29/30 anonim 

válasza:

#27 és az hogy benned nincs az miért jelenti, hogy másban sincs? Remélem szakítotok és nem keseríted tovább szegény srác életét, ezzel a nevetséges hozzáállással
30/30 A kérdező kommentje:
Inkabb ő keseríto az én életem azzal hogy lesi a nőket. Hasonló srácot kívánok neked
2022. ápr. 22. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!