Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgaidőszakom van így 3 hetente tudunk találkozni a barátommal. Bulizni akar helyette?
Nem sikerült vegigirni.
Adott pàrkapcsolat, adott limitàlt talàlkozàsi idő, adott a lehetőség hogy megbeszèld vele, erre beirsz a gykra hogy mègis mit kellene èrezned 🙄
Ha előre meg volt beszélve, akkor kicsit illetlen azt mondania, hogy közbejött neki valami, ami amúgy csak neki okoz "örömet".
Ami még ennél is furább, hogy ha ő mindenképpen hivatalos arra a "bulikára", akkor miért nem ajánlotta fel neked, hogy oda téged is magával visz?! :,D
A távkapcsolat NEM kapcsolat!
Miért nem keresel a közeledben egy érett FÉRFI partner, a kisfiú helyett?
1. Távkpcsolat 2. Amikor nagy nehezen találkozhatnátok is inkább bulikázik
Biztos ezt szeretnéd? Én a helyedbe komolyan elgondolkodnék mennyit jelentek a páromnak, és a jövőben mennyire tudok majd számítani rá...
Elhívott téged? Milyen alkalomból van a buli?
Nekem is vizsgaidőszakom van, a párom hozzám igazítja a programjait.
Ez nem hangzik valami jól.
Szerintem jogosan vagy mérges.
Én tuti elbeszelgettem volna vele, hogy máskor nem tud bulizni menni? Nem hiányzol neki?
Ezen kívül minden oké? Nem változott semmi a tavkapcsolatba?
Bar én tuti nem lennék abba. Max akkor ha rövid időn belül össze tudnánk költözni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!