Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszakom van így 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fatedtohateyoulove kérdése:

Vizsgaidőszakom van így 3 hetente tudunk találkozni a barátommal. Bulizni akar helyette?

Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy vizsgáim vannak, és megbeszéltük a barátommal hogy melyik hétvégen találkozunk (távkapcsolat). Azonban ő most azt mondta azon a hétvégén lesz egy buli amire hivatalos. Így emiatt 1 hónapig nem tudunk majd találkozni, ezen kiakadtam. Próbálom nem mutatni felé hogy ezzel megbantott de én azt terveztem hogy csomót tanulok hogy a hétvégén tudjunk találkozni vizsgáim között. Jogosan vagyok mérges vagy inkább fogadjam el?

2022. jan. 12. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Remélem érettségire keszulsz
2022. jan. 12. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem sikerült vegigirni.

Adott pàrkapcsolat, adott limitàlt talàlkozàsi idő, adott a lehetőség hogy megbeszèld vele, erre beirsz a gykra hogy mègis mit kellene èrezned 🙄

2022. jan. 12. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Ha előre meg volt beszélve, akkor kicsit illetlen azt mondania, hogy közbejött neki valami, ami amúgy csak neki okoz "örömet".

Ami még ennél is furább, hogy ha ő mindenképpen hivatalos arra a "bulikára", akkor miért nem ajánlotta fel neked, hogy oda téged is magával visz?! :,D

2022. jan. 12. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

A távkapcsolat NEM kapcsolat!

Miért nem keresel a közeledben egy érett FÉRFI partner, a kisfiú helyett?

2022. jan. 12. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

1. Távkpcsolat 2. Amikor nagy nehezen találkozhatnátok is inkább bulikázik

Biztos ezt szeretnéd? Én a helyedbe komolyan elgondolkodnék mennyit jelentek a páromnak, és a jövőben mennyire tudok majd számítani rá...

2022. jan. 12. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
16%
Jól teszi.
2022. jan. 12. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Elhívott téged? Milyen alkalomból van a buli?

Nekem is vizsgaidőszakom van, a párom hozzám igazítja a programjait.

2022. jan. 12. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem hangzik valami jól.

Szerintem jogosan vagy mérges.

Én tuti elbeszelgettem volna vele, hogy máskor nem tud bulizni menni? Nem hiányzol neki?

Ezen kívül minden oké? Nem változott semmi a tavkapcsolatba?

Bar én tuti nem lennék abba. Max akkor ha rövid időn belül össze tudnánk költözni

2022. jan. 12. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha buli van, akkor oda te miért nem mehetsz?? Menjetek együtt, ugyis kell neked is a kikapcsolódás. Ha erre is van kifogás hogy miért ne.. Akkor ennyi volt
2022. jan. 12. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!