Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal vagyok, pl parkban ülünk, az elsétáló nők miért lesik a barátom? Nekem eszembe nem jutna egy pár egyik tagját lesni

Szóval azt nem látod hogy a párod nézi e a nőket, és a nők fixen vizslatják a párod?
Lehet azért nézik mert helyes, lehet azért mert a Pálfi kontaktot teremt velük.

Es mi visz rá egy nőt egy (szerelmes)PÁR egyik tagját lesni?
Mert mégha tavolság lenne koztunk vagy ilyesmi egymas után mennénk valahol.
De ezt igy?
3# engem is lestek már pasik, ha "r.bisen" oltozom meg le is szólítanak, még pasi mellett is, meg hanyatt is esnek utanam
De ezt csak az exem miatt csinaltam direkt mert az exem leste a nőket az utcan!igy szépen stilust váltottam direkt bunkozásbol vele.
2# párom bal.oldalamon ult a csajok kobbrol jottek. Igy jobbra forduova láttam hogy a csaj mellettem a barátom lesi es a barátom tekintetét igy nem lattam
De rosszul esik
De valszeg ez lesz az hogy a baráztom nézhette őt mert a csaj utana lesutotte a szemét. Es en is ezt szoktam csinalni mikor nez valaki engem hogy eszreveszem hogy néz de nem akarok szemkontaktot tartani ezert lesutom a szemem.
Szoval szerintem 2. válaszado 2. felvetése lesz a válasz😭
Ha ez igy van, akkor nála is stilust fogok váltani mosolygok a szembejövő pasikra meg tekergetem a hajam meg nyulkálok a számba.
Ha kell bunkózni fogok ezerrel.

A hiba hogy lesi a nőket.
Nem azert nézik mert vonzó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!