Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint szőrtelenítene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint szőrtelenítenem kellene a hónaljamat, más férfi szőrteleníti?

Figyelt kérdés
Engem sose zavart és soha senki nem szólt még érte. A mostani párommal jó a kapcsolatunk minden téren de most hirtelen kitalálta, hogy neki jobban tetszenék ha leszedném a szőrt a hónaljamból. Ti megcsinálnátok ezt? Én nem nagyon akarom, 30 évig is jól elvoltam így és senkit se zavart soha meg amúgy igényes vagyok és amúgy se egy bozontos kutyát kell elképzelni, szóval nem értem a hirtelen jött elvárást se, ti belemennétek ebbe?
2022. ápr. 20. 19:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
95%
Hat nezd, kezd melegebb idő lenni, te is biztos jobban izzadsz, lehet nem akar bántani azzal, hogy lehet van egy kis szagod...
2022. ápr. 21. 08:54
 32/39 anonim ***** válasza:
59%

Persze, kérdező, nem várod el...

Aztán mit szólnál hozzá, ha lennétek nyáron egy családi kerti partira vagy baráti programra, és a barátnőd szőrös lábbal, szőrös hónaljjal menne?

De most őszintén.

2022. ápr. 21. 09:40
 33/39 anonim ***** válasza:
29%

Nő vagyok, nekem asszem eddig egy barátom borotválta a hónalját, a többiek nem. Párom sem borotválja, de ő nem az a nagyon szőrös fajta.

Engem pl. nőként abszolút hidegen hagy ez a kérdés. A hátszőr, nyakszőr sokkal jobban zavar.

2022. ápr. 21. 09:53
 34/39 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok nagyon szőrös fajta. #32 mi értelme meghazudtolnod, leírtam, hogy nem várom el. Nyáron egy nő sem azért borotválja a hónalját szerintem, mert a férfiak elvárják, de javíts ki ha tévedek.
2022. ápr. 21. 10:06
 35/39 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem belénk van ivódva ez, hogy azért kell csinálni, mert kinevetnek. Nem tudjuk, ki mit csinálna egy olyan világban, ahol nem született meg a szőrtelenítési igény.

Miért nem akarsz tetszeni a barátnődnek?

2022. ápr. 21. 11:14
 36/39 anonim ***** válasza:
79%

34

Én nőként azért borotválom, mert mind a férfiak, mind a nők elvárják. Lásd válaszok 95 százalékát.

2022. ápr. 21. 11:14
 37/39 anonim ***** válasza:
65%
A férfiak felé ez nemrég kezdett igény lenni, és igen, szexibb. Miért akarnád meghagyni a szőrt egy büdösödő hajlatban?
2022. ápr. 21. 11:17
 38/39 Dávid86 ***** válasza:
91%
Mindenki azt csinál amit akar. Én véglegesen eltávolíttattam, nem fog többet nőni. 35/F
2022. ápr. 21. 21:10
 39/39 anonim ***** válasza:
65%
Haver, férfiként mondom, hogy krva igénytelen a hónaljkutya mindenkin. Nyáron a hányinger kerülget, mikor a tömött buszon valami proli szinte hozzám dörgöli a szőrös, izzadt hónalját. A vizuális környezetszennyezést is büntetni kéne.
2022. ápr. 22. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!