Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint szőrtelenítenem kellene a hónaljamat, más férfi szőrteleníti?

Nyáron a strand szezonban ollóval visszanyírom, de nem borotválnám le. Egyszer nullással visszanyírtam, de szúrt mint a háborodás.
Sajnos előnytelen felsőtestem van. A korábbi sportolásnak annyi eredménye lett, hogy elég erős felkar, és csuklyás izom maradt, de kancsöcs is kialakult a pocak mellé az évek során.
A mellkast is visszanyírom, mert nem egyenletes a szőrzetem, de ahol van, ott burjánzik.
Szóval alapból gáz, és ha még a hónaljszőröm is kilógna, az még súlyosbítaná a helyzetet, így inkább kurtítom.

Miért, te szőrteleníted a karod? Vagy ez hol függ össze? A hónaljad szőrtelenítése, a nő hónalj szőrtelenítésével egyenértékű, nem más tetszőleges random testrészekével.
Vicces, hogy a szőrtelenítés valahogy mindig a nők dolga, az ilyen "igazi férfiak" szerint.
Van barátnőm aki szedi, mert látványosan szőrös a karja. Van amelyik nem.
Nem tudom, hogy neked melyik lenne jobb, örökké szúr, vagy kevésbé menci, meg baba, de sima és puha? Ha meg egyik sem, nem kell ilyen problémával élő nővel összejönni. De hónalj szőre mindenkinek van, az nem kikerülhető és itt eddig az volt a téma.

Karon/lábszáron nem büdösödik akkor sem ha nem szedik, hajlatnál főleg ahol a legtöbb mirigy van meg megint más.
És most lehet kapaszkodni én nő létemre nem szedem le karomról a szőrt, mert páromnak úgy tetszik, nekem meg mindegy ott van e vagy nincs, ő pedig szedi a hónaljnál kérés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!