Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint szőrtelenítene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint szőrtelenítenem kellene a hónaljamat, más férfi szőrteleníti?

Figyelt kérdés
Engem sose zavart és soha senki nem szólt még érte. A mostani párommal jó a kapcsolatunk minden téren de most hirtelen kitalálta, hogy neki jobban tetszenék ha leszedném a szőrt a hónaljamból. Ti megcsinálnátok ezt? Én nem nagyon akarom, 30 évig is jól elvoltam így és senkit se zavart soha meg amúgy igényes vagyok és amúgy se egy bozontos kutyát kell elképzelni, szóval nem értem a hirtelen jött elvárást se, ti belemennétek ebbe?
2022. ápr. 20. 19:52
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ha a férfi hónalj-női hónalj szőrtelenítése egyenértékű, akkor miért van az, hogy kb minden nő szőrteleníti a hónalját, de a férfiak közül a legtöbben nem? (Bár itt azért sokan írták hogy igen.) Engem pl egyáltalán nem zavar ha szőrös a barátnőm hónalja, van is hogy borostás vagy nő vissza a szőr és nem szedi le azonnal, nekem mindegy.
2022. ápr. 20. 21:39
 22/39 anonim ***** válasza:
81%

Hát, nem tudom. Az én férfi ismerőseim többsége szedi. Sima általános igényesség. Páromnak is alap, akár csak az intim rész röviden, vagy olykor csupaszon tartása. Akinek meg ettől lesz rövidebb a fsza két centivel, az soha nem is volt férfi.

Nekem röviden ennyi a véleményem.

2022. ápr. 20. 21:42
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Ha kéri, akkor megteheted a kedvéért.

Csak érdekes az egész, mert a Netflixen a legújabban kijövő amerikai sorozatokban is nézem a férfiakat és nincs szőrtelenítve a hónaljuk.

2022. ápr. 20. 21:44
 24/39 anonim ***** válasza:
77%

"akkor miért van az, hogy kb minden nő szőrteleníti a hónalját, de a férfiak közül a legtöbben nem"

Azért, mert a férfiak ezt elvárják egy nőtöl, a nők meg általában nem. Kettős mérce.

2022. ápr. 20. 21:57
 25/39 A kérdező kommentje:
#24 te is nagyon jól tudod, hogy ez nem igaz. A férfiak nem várják el, a nők ugye sokszor harsogják, hogy ők úgyse akarnak megfelelni a férfiaknak, hanem maguknak. Én se várom el, a barátnőm se miattam csinálja, és én nem valami kivétel vagyok. A haveri körben is kb senki nem várja el, hogy mindig mindenhol csupasz legyen a nő. Ez csak egy femináci baromság, magad is tudod hogy nem igaz.
2022. ápr. 20. 22:18
 26/39 anonim ***** válasza:
79%

Mindig eszembe jut az a kép amikor még buszoztam, hogy nyáron fogják fent a kapaszkodót és lóg ki a gusztustalan, izzadt hónaljszőre az igénytelen parasztnak. :D

A szerencsétlenebbekhez a heringezésnél még hozzá is dörgölték.

Bocs, de magad miatt szedd le, kicsit igényesebb és jobban tisztán lehet tartani. Egyébként meg ne hasonlítsuk össze a karon lévő szőrt a hónalj-vagy fanszőrzettel, mert a karod nem büdösödik be (jó esetben) ha izzadsz.

2022. ápr. 20. 22:23
 27/39 anonim ***** válasza:
82%
Alap hogy leszedem. Én nem is ismerek olyan 50 év alatti férfit, aki nem borotválja.
2022. ápr. 20. 23:38
 28/39 anonim ***** válasza:
92%
A férjem borotválja,nincs ebben semmi rossz!
2022. ápr. 21. 00:05
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Na mert egy igényesen leborotvált hónaljú, szőrös karú zsírdisznó nő sokkal kívánatosabb....:D

Kb olyan, mint amikor a darab szart egyik oldaláról a másikra görgeted.

2022. ápr. 21. 05:22
 30/39 anonim ***** válasza:
16%

Neki van egy mentális betegsége, és én változtaassam meg a testem természetességét, hogy azonosuljak egy betegséghez?

Off

2022. ápr. 21. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!