Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint szőrtelenítenem kellene a hónaljamat, más férfi szőrteleníti?

Hát, nem tudom. Az én férfi ismerőseim többsége szedi. Sima általános igényesség. Páromnak is alap, akár csak az intim rész röviden, vagy olykor csupaszon tartása. Akinek meg ettől lesz rövidebb a fsza két centivel, az soha nem is volt férfi.
Nekem röviden ennyi a véleményem.

Ha kéri, akkor megteheted a kedvéért.
Csak érdekes az egész, mert a Netflixen a legújabban kijövő amerikai sorozatokban is nézem a férfiakat és nincs szőrtelenítve a hónaljuk.

"akkor miért van az, hogy kb minden nő szőrteleníti a hónalját, de a férfiak közül a legtöbben nem"
Azért, mert a férfiak ezt elvárják egy nőtöl, a nők meg általában nem. Kettős mérce.

Mindig eszembe jut az a kép amikor még buszoztam, hogy nyáron fogják fent a kapaszkodót és lóg ki a gusztustalan, izzadt hónaljszőre az igénytelen parasztnak. :D
A szerencsétlenebbekhez a heringezésnél még hozzá is dörgölték.
Bocs, de magad miatt szedd le, kicsit igényesebb és jobban tisztán lehet tartani. Egyébként meg ne hasonlítsuk össze a karon lévő szőrt a hónalj-vagy fanszőrzettel, mert a karod nem büdösödik be (jó esetben) ha izzadsz.

Na mert egy igényesen leborotvált hónaljú, szőrös karú zsírdisznó nő sokkal kívánatosabb....:D
Kb olyan, mint amikor a darab szart egyik oldaláról a másikra görgeted.

Neki van egy mentális betegsége, és én változtaassam meg a testem természetességét, hogy azonosuljak egy betegséghez?
Off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!