Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint szőrtelenítenem kellene a hónaljamat, más férfi szőrteleníti?

Nem értem a mai világot. Így is annyi nő férfiasabb mint a legtöbb férfi, a maradékból miért kell 12 éves kislányt faragni?
Azon felül, hogy az a véleményem, egy férfi szőrös, ettől független, ne hogy már megszabja a külsőd! Bezzeg ha te megkérnéd, műttesse nagyobbra a cickókat, egy best-sellert írna belőle!
Ezt nőként mondom...
A nemi egyenjogúság kétoldalú!

Szerintem a hónaljszőr kiábrádító, ha az a jó hosszú féle... Mondjuk a csupaszra borotválás nem elvárás a részemről, de a trimmelés szerintem alap.
Amúgy meg egy hónaljszőrtelenítést ne vegyünk már egy kalap alá egy műtéttel... Nem totálcsupaszítást kért, meg nem átszabatni az orrát, vagy nagyobbra műttetni a farkát. Semmi végleges, semmi fájdalmas nincs benne, a szőr visszanő.

Én szőrtelenítem a hónaljam és nem azért, mert a feleségemet zavarja (bár neki is jobban tetszik így).
Nekem elég gusztustalan amikor megizzadok és a stift cseppkőbarlangosan rászárad a szőrre. Plusz mosakodni is jobb ha nincs, valahogy kultúráltabb és igényesebb anélkül.
Meg nekem gusztustalan amikor valakinek az izomtrikó alól kilóg a hónaljkutya, de nem vagyunk egyformák, nem ítélem el azt aki nem szedi, magamon utálom. :D

Én szőrtelenítem. Nem a nők miatt. Kényelmesebb, higiénikusabb így. Amúgy se vagyok büdös, de így még jobb.
A párod nyilván azért kéri, mert higiénikusabbnak, esztétikusabbnak gondolja. Ez nem egy olyan dolog, amit ne tehetnél meg érte.
Hogy mi a férfias és mi a nem: a testépítők mind leszedik. A harcművészek 99%-a is. Még senki nem lett attól férfiatlan, hogy ápolt.
Szedd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!